Tilbud!
FurEater til StøvsugerFurEater til Støvsuger

FurEater til Støvsuger

189,95 DKK

Kan sættes på dit støvsugerør

Du kan fjerne pels og hår alle vegne, det er kun din fantasi der sætter grænser. Tæpper, i bilen, på sofaen, heste dækkenet, hundesele  og kattesele. Ja sågar på dit eget tøj.

 

 

FurEater Støvsugemundstykke

FurEater til Støvsuger kan Team Jekas  varmt anbefale (  støvsugemundstykke ) . Har du kæledyr i hjemmet fælder de, så har du helt sikkert et problem med hår, der drysser hvor de er uønskede. Det kan nemlig  ikke undgås at kæledyr fælder. Nogle fælder mere end andre og især i fældnings perioder,  vil der være et større behov for ekstra hjælp,  til de løse hår. Hos jekas.dk  har du et redskab,  der virker effektivt og sikkert.

Et produkt du ganske enkelt ikke kan eller vil undvære. FurEater er udstyret med små mikro lameller der er placeret inde i mundstykket,  er med til at gøre det til en leg at fjerne uønsket pels.  Hos jjekas.dk og Jekashundogkat.dk er vi meget glade for det og vores Test piloter elsker den massage det giver dem. Så har du f.eks. en hund eller kat der der fælder meget underuld, kan du sagtens bruge mundstykket på den. Den vil på denne måde få en dejlig og let massage. Det vil den helt sikkert nyde.

FurEater Støvsugemundstykke

FurEater fjerner super nemt de løse hunde hår og det er let at sætte FurEater® mundstykket på din støvsuger. FurEater® er et specielt designet støvsugermundstykke, som let og ubesværet spiser alle hunde-, katte- eller de stride hestehår. FurEater® egner sig til fjernelse af pels i bilen, hunde tæpper, på hunde selen, på tøj, møbler eller gulvtæppet, ja alle steder hvor hundehår hænger fast. Det e ganske enkel både hurtigt og let at fjerne med dette lille geniale mundstykke

Mundstykket passer til runde støvsuger i standard størrelse måler 32 mm- 35 mm

Vi anbefaler du vasker FurEater mundstykket inden det bruges på lyse stoffer. Hold støvsugeren på lav kraft  – hvis du bruger FurEater på f.eks. silke eller   uld , der betegnes som sarte stoffer.

Mål på FurEater:  B 160 mm x H 103 mm X D 125 mm
Kan vaskes i sæbe og varmt vand

Matriale:  ABS, TPE

 

Elsker du også Team Jekas? 
Så følg med i vores Jekas univers som du finder på ? Facebook ?
Du kan også følge os på ? Instagram ? og dele dit køb med resten af Jekas familien ved at bruge #jekashundogkat
Har du spørgsmål er kan du altid enten ringe til os eller du kan sende en mail til os og vi vender tilbage.

Vægt 0.5 kg
Farve

Sort

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “FurEater til Støvsuger”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen