Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Galge med Strop Tholo

Fra: 799,00 DKK

Galge med Strop

Kan bruges Tholo Trimmebord hjælper din hund til at stå stille under klipning  Det kan være nødvendigt for at kunne trimme din hund. Dansk design og Dansk håndværk.

 

 

Ryd

Beskrivelse

Galge med Strop fra Tholo By jekas

Galge med strop fra Tholo By jekas.  Galge med strop bruges til et Tholo Trimmebord til at opretholde hoved på hunden når du trimmer din hund. Det kan være nødvendigt for at kunne trimme hunden, med en galge der hjælper hunden med at stå oprejst. Således du let og ubesværet, kan komme til at trimme din hund. Derfor kan en Galge være en god måde til at holde hunden oprejst på.

Mange hundeejere har stor fornøjelse af at bruge en Galge. Hvilket  hjælper  din hund med at stå oprejst, og det gør trimningen let og ubesværet.  Galgen her passer til hver enkelt Tholo Trimmebord. Vores kunder melder tilbage at et Tholo Trimmeborde, kan holde  i op til  40 år og mere.

Køb Dansk  køb hos jekas  der er producent og forhandler af Tholo By Jekas Trimmeborde, det betaler sig i længden.  Der er også den mulighed, at bruge en Saddel så din hund kan stå oprejst.
Vil du se vores udvalg lige kan du se det her, Står du og mangler et sted hvor udstyret kan afsættes,  når du trimmer din hund, der  har  vi vores trim bakke

Bemærk dette er Dansk produceret og Dansk kvalitet – ikke en Kina vare. Du kan finde mange varianter af galger, husk at sikre dig det er dansk produceret og dansk kvalitet, det holder på den lange bane

  • Lille med stop
  • Heavy Duty Stor med strop
  • Kender du det – du har klippet i galgesnoren, pyt køb en ny her

Hvorfor vælge Tholo By jekas

Husk på at vi altid er behjælpelige, hvis du har spørgsmål. Har du spørgsmål til en vare, kan du kontakte os Her. Du kan følge jekas.dk på Instagram her Og har du lyst til at dele dine indkøb med Team Jekas i billeder eller videoer er du velkommen til at hastag @jekashundogkat på Instagram.

Yderligere information

Vægt 4 kg
Variantv2

,

DyrDB

MærkevDB

FunktionDB

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Galge med Strop Tholo”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0