ActiveCats Gangbro Horisontal | 15x122cm - i natur sisal og sort sisal - klatrevægActiveCats Gangbro Horisontal | 15x122cm - i natur sisal og sort sisal - klatrevæg

Gangbro Horisontal

499,00 DKK

Gangbro over en Dør eller Vindue

Perfekt når din kat skal aktiveres og have brugt sine sanser. Motorisk på en klatrevæg og til at få hvæsset sine klo skæl af. Du slipper for at have et stort kradsetræ stående.

Ryd
Varenummer (SKU): ActiveCats Gangbro Horisontal 15x122cm Kategorier: , , , , Tags: , ,

ActiveCats Gangbro Horisontal – Klatrevæg

Activecats Gangbro Horisontal – Klatrevæg.  Ny klatrevæg eller nyt kradsetræ? Her er det kun fantasien,  der sætter grænser, du kan vende gangbroen, lige præcis som du har lyst til og der medfølger vinkel beslag. Sådan du kan montere gangbroen på din væg. I dette system kan du montere hængehylder og hylder, lige som du måtte ønske og lige der. Hvor du ønsker de skal monteres. Du kan her give din kat udfordring, uanset om det er i stuen eller i han katte huset.

Har du brug for hjælp og står Team jekas klar til at hjælpe dig. Det vil være bedst at ringe, sådan vi kan danne et billede af dine ønsker og ud fra det. Kan vi bedre vejlede og hjælpe dig, med at bygge. Din kat elsker højder og med denne kan din kat udfordre sine klatre instinkter. Se en skræddersyet løsning kunden og Team Jekas endte ud med her og bliv inspireret.

Medfølger

  • Mål: ActiveCats Gangbro Horisontal  15 cm x 122 cm
  • Farve:  Natur sisal med natur vinkelbeslag og natur trækant
  • Farve:  Sort sisal med sorte vinkelbeslag og natur trækant
  • OBS billede ved Sort er illustration

Vil du skræddersy dit eget katte univers!

Vi står som altid klar til at rådgive dig både inden, under og efter bestilling. Du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål. Hvis du er mere interesseret i at købe et helt nyt kradsetræ fra ActiveCats – så tag et kig her. God fornøjelse på siden! Har du brug for vejledning kan du kontakte os.  Vi bliver glade hvis du deler  dine indkøb med Team Jekas Her #jekashundogkat – vi vil blive glade for at se billeder eller en lille video af dit køb. Du kan også følge jekashundogkat på youtube Her.

Vægt 10 kg
Farve

Natur, Sort

Længde

122 cm

Bredde

15 cm

Mærke

ActiveCat

ActiveCats Køb Dansk Design og Dansk Producent!

Dansk Design og ikke mindst Dansk produceret, her er alt lavet efter bedste Danske standarder. Kvalitet, materialer, bæredygtighed og ikke mindst funktionalitet som den eneste på markedet, der udvikler og tilpasser deres produkter hele tiden. IB og Bjarne der startede Kattens NO.1 har startet ActiveCats og her bliver alt vendt til bedre og mere funktionelle løsninger, der hele tiden er trend sættene. Upgrade til ActiveCats og køb Dansk design og Dansk produceret kradsetræer.
Vælger du naturtræs bund – har en fin mulighed, i tilfælde af der kommer ridser eller pletter! så kan man tage et fint stykke sandpapir og få ridsen eller pletten væk, fra bunden og så vil bunden fremstå som ny. Vælger du naturtræs bund der er sort eller natur, er det let og ubesværet at tørre den over.

Katte ville vælge en  Gangbro Horisontal  ActiveCats!

Mange katte er født til at være ude i naturen i dag er der et stort antal katte. Der bliver til inde katte og som aldrig kommer ud i det fri. De får ikke lov til at gange mus eller til at klatre i æbletræet. Derfor er det vigtigt at give din kat udfordring og andet end bare en kradsepind. Din kat har brug for motion og få alle sanserne i brug. Med et væghængt klatre system der bygges op i moduler. Får din kat brugt sine sanser og katte ejere der har investeret i denne løsning. Er utrolig glade for at de har valgt denne mulighed. Det fede ved disse moduler er at du kan bygge småt og du kan bygge stort. Du bestemmer helt selv og det er kun din fantasi der sætter begrænsningen. Så her er der noget at tænke over og du kan se en lille inspirations video her. Dette system er bygget specielt med henblik på en ældre kat der var gumpe tung og en killing med fut i.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gangbro Horisontal”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen