Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

GIGWI Tennisbold

139,00 DKK

GIGWI Tennisbold med håndtag

Jumball er sjov og din hund kan let og ubesværet bære og hente bolden der er udstyret med de sjove og stærke håndtag!

 

Beskrivelse

GIGWI Tennisbold – Jumball Stor Tennisbold med Håndtag

GIGWI Tennisbold. Stor tennisbold med håndtag så hunden enkelt kan hente og bære den. Jumball er sjov og din hund kan let og ubesværet bære og hente bolden, der er udstyret med de sjove og stærke håndtag! De fleste hunde elsker at lege med en bold.

Med denne bold bliver det lige en bare en del sjovere at lege! Samtidig er det let og og enkelt at hente bolden og bære den tilbage til dig. Og sådan kan legen fortsætte igen og igen indtil din hund er kørt træt. Hudne elsker at lege med bolde. Her er Jumball en sjov tennisbold med de store håndtag.

  • Mål:18 x 14 cm
  • Farve: Blå/Grøn

Aktiverings legetøj til din hund

Hvis din hund for alvor skal aktiveres, kan du også finde forskelligt legetøj, som er beregnet til, at du som ejer kan kaste, og hunden kan løbe efter. Du finder både bolde og frisbees, som du kan kaste og dermed aktivere din hund til at løbe efter. Måske du endda kan bruge det til at lære din hund at gribe det. Find netop det stykke legetøj, som din hund vil elske i vores store sortiment.

Team Jekas

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på en af vores telefoner eller på mail her. Du kan følge Team Jekas på Facebook Her Du kan også følge vores event og nyheder på Instagram Her.  Team Jekas bliver glade hvis du vil dele dine indkøb med os ved at  @jekashundogkat på Instagram .

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “GIGWI Tennisbold”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0