Gnaver Knitretunnel

69,00 DKK

Hyggelig tunnell
Knitretunnel giver din gnaver mulighed for at hygge, gemme og lege
Varenummer (SKU): 81041 Kategorier: , Tags: , ,

Gnaver Knitretunnel

Gnaver Knitretunnel giver din gnaver mulighed for at gemmes sig og lege i den lette knitre tunnel. Det er super sjovt! Gnaverne er vilde med dem.

Gnavere har ligesom alverdens andre dyr behov for at blive aktiveret. Derfor er det altid en god idé at anskaffe sig nogle produkter, der kan gøre hverdagen lidt mere spændende og måske endda udfordrende for din gnaver. Vi har efterhånden fået et ret godt sortiment indenfor gnavere, så du burde kunne blive inspireret ved at kigge rundt på vores webshop. Hvis du har nogle specifikke produkter i tankerne, som du godt kunne tænke dig, så kontakt os gerne; så vil vi gøre, hvad vi kan, for at skaffe produktet hjem til dig. Derudover er det også vigtigt at anskaffe sig en hule eller lignende, da gnavere – ligesom andre dyr – har brug for et sted at søge hen, når den har brug for det. Se også mange af vores andre produkter til gnavere ved at trykke her.

Følg Team Jekas på de sociale medier!

Elsker du også Team Jekas? Følg os på Facebook og følg med i vores univers! Du finder os lige her 📍📍
Elsker du dit nye køb ligeså meget som vi gør hos Team Jekas, så del det med os på vores instagram og brug #jekashundogkat

Vægt 0.2 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gnaver Knitretunnel”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen