Godbidstaske Hunter Hilo

129,00 DKK

Hunter Hilo Godbidstaske. Er en super mart og praktisk godbidstaske med klemme til fastgørelse. Du har klemmer således den nemt kan fastgøres til lommen eller bæltet. Godbidsposen er fremstillet i 3D Mesh der passer til den smarte og farverige kollektion af Hilo serien.

Ryd

Godbidstaske Hunter Hilo

Godbidstaske Hunter Hilo  . Er en super smart og praktisk godbidstaske med klemme til fastgørelse. Du har klemmer således den nemt kan fastgøres til lommen eller bæltet. Godbidsposen er fremstillet i 3D Mesh der passer til den smarte og farverige kollektion af Hunter Hilo serien. Er du på tur eller til træning med din hund, er det dejlig let at have en godbidstaske ved hånden. Det er både let og ganske praktisk. Godbidstasken har to klemmer på siden, der gør den kan monteres på din jeakke, i bæltet eller på en lomme. Der er en mart snorestopper der kan spændes sådan godbidstaske hunter Hilo lukker tæt. Lukningen holder godbidderne friske og duften inde i posen.  Godbidstasken er en del af den flotte kollektion og matcher dermed hundesele, hundeline, Halsbånd.

Mål: 13,5 x 11 cm

Til træning eller når du er på tur med din hund.

En godbidstaske eller godbids pose er let at have med til træning eller på tur. Den holder fugten ude og duften af godbidder inde. Når du er til træning eller på tur med din hund er det godt at hvae en belønning ved hånden. På den måde har du hundens opmærksomhed og den tætte kontakt giver ro uanset om du træner eller er på den daglige gå tur.

Har du spørgsmål eller andet er Team Jekas altid klar til at hjælpe dig.  Du kan ringe til os her på  22 909 410  eller du kan kontakte os Her.
D
u kan følge os på Instagram Her.  eller du kan dele dine indkøb med Team Jekas på #jekashundogkat

Vægt 0.4 kg
Farve

Blå, Brun, Grå, Lime, Orange, Rød, Sort, Tyrkis

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Godbidstaske Hunter Hilo”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen