Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Goddog Furballz Rainbow

Fra: 79,00 DKK

Goddog Furballz Rainbow er en af de sjove typer hundelegetøj med et funny ansigts udtryk og de store sjove øjne. Pels monstret med de store og stirrende øjne.

Ryd
Varenummer (SKU): Goddog Furballz Rainbow Kategori: Tags: , , , ,

Beskrivelse

Goddog Furballz Rainbow

Goddog Furballz Rainbow er en af de sjove typer hundelegetøj med et funny ansigts udtryk og de store sjove øjne. Pels monstret med de store og stirrende øjne. Hundelegetøj og Hundetilbehør Får smilet frem og alle der har et barn i sig. Kan ikke lade være denne pels bold er bare super sjov.  Furballz Rainbow med lyd er en fin langhåret plys monster med de utrolig flotte regnbue farver. Inden i denne plys bold er der en chew guard, der giver lyd når hundehvalpen eller den voksne hund bider i den. Den lille Furballz Rainbow  har en lyd der piber og den furballz  grynter.  Furballz Rainbow er technologi fremstillet så den kan tåle at blive leget med.

Hundelegetøj og Hundetilbehør

hundelegetøj til hund findes i mange forskellige former og farver. Der er hunde tilbehør i både plys, plast og gummi – som alt sammen er godkendt til din hund. Der er også aktiverings legetøj, som har til formål at underholde og udfordre din hund. Din pels ven er nemlig ret intelligent – og den stimuleres når den udfordre. Du kan med garanti finde nogle produkter her, som din hund vil elske! Se vores store og spændende sortiment!

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os Her. Du kan følge os på Instagram lige Her. 

Yderligere information

Vægt 0.5 kg
Størrelse

Lille, Stor

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Goddog Furballz Rainbow”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0