Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Gravhunde Lampe

Fra: 899,00 DKK

Smuk lampe med detaljeret gravhund
Unik lampe giver kant til hjemmet – Lampe med Gravhund er her i en virkelig fin udgave fra Happy House. Den findes i to varianter – og begge er ikke bare flotte de er smukke. De er en del af dit interieør i den moderne stil.
Ryd
Varenummer (SKU): 10413-1 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

 

Gravhunde Lampe – Happy House Hunde Lamper

Gravhunde lampe fra Happy House i sort eller guld belagt. Lamper er noget vi alle har og nogle lamper skiller sig ud. Her er et f.eks. en fantastisk flot lampe med den finde garvhund giver lige det ekstra til hjemmet år det skal være specielt. Det er ikke en af de Billige hunde Lamper, den er til gengæld unik og i en kvalitet Happy House er kendt for.  Her er der noget der kan få gravhunde elskeren på hjemmebane. Dine gæster vil nyde det første de  møder, når de træder ind i din stue. Er denne smukke og unikke lampe med de flotte detaljer.

Her er denne smukke lampe, er så detaljeret ned til mindste detalje. Det gør den unik og der er ganske enkelt – kælet for hver eneste detalje, således lampen fremstår så ægte som muligt. Og giver enhver gravhund ære og respekt. En perfekt gave til gravhunde elskeren, det er ikke en af de billige hunde lamper, den er i top kvalitet og med de fineste detaljer, der gør den til en enesående lampe.

Billige Hunde Lamper findes alle steder. men vil du have et smukt design i en god kvalitet er det oplagt med Gravhunde Lampen.  Der er  en virkelig fin udgave fra Happy House. Den findes i to varianter  og begge er detaljeret og  flotte og matcher den moderne bolig. Detaljegraden er imponerende. Og giver en lyst til at få lampe i eget hjem. Når man går ude på vejen,  så kan man ikke se hunden sidder fast og det ser ud som om den svæver over hunden.

  • Mål: L:60 x B:14 x H:48,5
  • Varianter: sort/forgyldt
  • Inkl. skærm
  • Med E27 fatning og ledning med afbryder.
  • Kundefoto: hunden i vindue

Billig Hundelampe med Gravhund

En fantastisk og ikke mindst  er det en skøn lampe med gravhun. Her er lampeskærmen er i fuld længde med hunden og når der er lys i og du går forbi et vindue hvor den står. Vil det se ud som om gravhunden svæver. Den er trendy og meget dekorativ, både i hjemmet, på kontoret eller måske som en del af dit butiksinventar – lampen spreder en hyggelig og varm stemning.

Du kan dele dine indkøb med Team Jekas

Har du spørgsmål til Team Jekas kan du kontakte os her eller du kan ringe til os. Skulle du få lyst til at dele dine indkøb med Team Jekas kan du gøre det ved at @jekashundogkat på Instagram og du kan følge os her Team Jekas ønsker dig en god tur rundt på shoppen og håber du kan finde det du søger og få ny inspiration.

Yderligere information

Vægt 3 kg
FarveBD

,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gravhunde Lampe”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0