Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Grus bakke

289,00 DKK

Undgå grus på gulvet 

Grus bakke opsamler grus uden der er noget på gulvet. Her er en genial grus bakke.  Hvor r du undgår grus og griseri på dit gulv. Standard størrelse passer til alle katte bakker.

 

 

Beskrivelse

Grus Bakke opsamler grus

Grus bakke opsamler  katte grus. Den er genial til at lægge foran katte bakke er et must have, når du har kat. Fordi uanset hvordan og hvor du sætter katte bakken, vil der komme grus ud på dit gulv. Nogle gange hænger det ved pelsen og andre gange hænger det ved poterne. Men uanset hvordan så vil din kat eller din kattekilling, efterlade spor af grus. Denne grus bakke  placere du foran kattebakke. Når så din kat eller din killing kommer ud fra katte bakke.  Opsamler det grus der ellers ville ligge på gulvet, og det bedste af det hele er, når du skal flytte bakken er der intet der falder ud eller lig.

Genial Bakke! opsamler Grus – Team Jekas kan varmt anbefales den.

  • Farve Grå med Hvid Rist
  • Behagelig for din kat
  • Let at rengøre v/ støvsuger – ryster/vasker den
  • Maritale plast
  • Fjerner katte grus fra kattens poter
  • Til alle typer grus
  • Skridsikker

Grus måtte

Hvordan undgås gris og spil på gulvet det gør du ved at købe en grus måtte. Du kan vælge en grus måtte der er absorberende og hvor gruset forsvinder ned i bakken . Når man har kat og de går ind og ud af en kattebakke. Kan det ikke undgås at der kommer grus med ud af kattebakken.  Fordi gruset hænger ved kattens poter og fordi det laver gris. Derfor er en grus bakke en nødvendighed  at have.  Vi  har brugt denne  til vores familie katte og vi ville ikke undvære den.   Så vi minimerer grus på gulvet og der falder ikke noget ud når vi flytter bakke.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os Her. Du kan følge jekas.dk på Instagram lige @jekashundogkat

Yderligere information

Vægt 1 kg
DyrDB

MærkevDB

FarveBD

FunktionDB

MaterialeDB

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Grus bakke”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0