Grus Måtte

49,00 DKK79,00 DKK

Måtte med Pote facon

Pote måtte til kattebakke opsamler overskydende kattegrus. Marialet er pvc,  fint vævet i adskillige lag, der ligger på kryds og tværs, og opfanger gruset.

 

Ryd
Varenummer (SKU): TX40387 Kategori: Tags: , ,

Grus Måtte til kattebakke Pote

Grus Måtte til Kattebakke  Pote facon  –   vil du undgå at have grus og griseri på gulvet. Denne grus måtte kan leveres i 2 varianter. I farven pink eller  sort, der  opsamler overskydende katte grus fra kattens poter, når den går  fra bakken eller fra et katte toilet. De små tråde der danner et net,  er sat på alle leder og kanter, dermed ledes gruset ned i grus måtten.  På den måde undgås at det kommer overskydende katte grus ud på gulvet. Her   forbliver gruset i og på måtten og dermed. Undgås griseri på gulve og tæpper fra katte bakken.  Grus måtte til kattebakke ,  kan bruges til alle typer katte bakker, det er bare med at finde den størrelse, der passer og finde et match til den facon katte bakken har.  Vi  har grus måtte i halvrund og Tilbehør til kattebakken

General info:

Grus måtten har et netværk af forskellige lag af tråde der ligger på alle mulige måder og i de små tråde falder gruset ned i. Og så forsvinder det ned i bunden af måtten. Du vil blive overrasket over, hvor meget grus der kan være inden i sådan en grus måtte Ikke nok med den denne måtte ligger skridsikker foran katte bakken. Når den trænger til rengøring har vi i vores familie rengør vi den en balje vand  eller i vaskemaskine på skåne program.

  • Farve Pink og
  • Grå: 40 x 30 cm
  • Pink  39,5 × 30 cm
  • Blå  60 x 45 cm
  • PVC
  • fjerner overskydende katte grus fra kattens poter
  • egnet til følsomme katte
  • skridsikker

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os Her. Du kan følge @jekashundogkat på Instagram lige Her. 

Vægt 1.2 kg
Vælg en variant

Blå, Grå, Pink

Dyr

Kat

Mærke

Trixie

Gram

350g

Materialetype

PVC

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Grus Måtte”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen