Grusmåtte Firkantet

45,00 DKK129,00 DKK

Undgå grus på gulvet

Undgå grus på gulvet –  en genial grus måtte som denne, undgår du grus og griseri på dit gulv. Du kan finde lige den størrelse grus måtte der passer til dig den findes i 3 størrelser.

 

Ryd

Grusmåtte Firkantet opsamler kattegrus – Rektangulær

Grusmåtte Firkantet opsamler katte grus. Den er genial til at lægge foran katte bakke er et must have, når du har kat. Fordi uanset hvordan og hvor du sætter katte bakken, vil der komme grus ud på dit gulv. Nogle gange hænger det ved pelsen og andre gange hænger det ved poterne. Men uanset hvordan så vil din kat eller din kattekilling, efterlade spor af grus. Denne grus måtte placere du foran kattebakke. Når så din kat eller din killing kommer ud fra katte bakke. Opsamles det grus der ellers ville ligge på gulvet, inde i den fine grus måtte.

Grus måtte har et netværk af forskellige lag af tråde der ligger på alle mulige måder og i de små tråde falder gruset ned i. Og så forsvinder det ned i bunden af måtten. Når du ryster den,  vil du blive overrasket over. Hvor meget grus der kan være inden i sådan en grus måtte.  Ikke nok med den denne måtte ligger skridsikker foran en kattebakke. Men når den trænger til rengøring er det enkelt. I vores familie rengør vi en måtte i  en balje vand eller i en vaskemaskine på skåne program.

Genial måtte!

  • Kan anbefales
  • a mål 34 x 40 cm / b mål 40 x 60 cm / c Xl ml 60 x 90 cm
  • Farve Antracit
  • Behagelig for din kat
  • Let at rengøre v/ støvsuger – ryster/vasker den
  • PVC
  • Fjerner kattegrus fra kattens poter
  • Til alle typer grus
  • Skridsikker
Grus måtte

Hvordan undgås gris og spil på gulvet det gør du ved at købe en grus måtte. Du kan vælge en grus måtte der er absorberende og hvor gruset forsvinder ned i det net, der er af tråde i en grus måtte. Når man har kat og de går ind og ud af en kattebakke. Kan det ikke undgås at der kommer grus med ud af kattebakken. Fordi gruset hænger ved kattens poter. Derfor er en grus måtte en nødvendighed have og vi har brug til vores familie katte elsket at have en grus måtte. Så vi minimerer grus på gulvet.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os Her. Du kan følge @jekashundogkat på Instagram lige Her.

Vægt 0.2 kg
Størrelse

L45 x B37cm, L60 x B40cm, L90 x B60cm

Dyr

Kat

Mærke

Trixie

Funktion

Underlag

Materialetype

PVC

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Grusmåtte Firkantet”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen