Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

H-Tree Birman m. Hængehylde

Fra: 1.029,95 DKK

H-Tree Birman med Hængehylde

Kradsetrræ fra ActveCats er en trendy nyhed og åbner op for en enkel og ny stil i moderne kradsetræer.  H-Tree et af de sidste nye design fra ActiveCats kradsetræer i god Dansk kvalitet.

 

 

 

Ryd

Beskrivelse

H-Tree Birman med Hængehylde fra ActiveCats

H-Tree Birman med hængehylde fra ActiveCats er en trendy nyhed.  Der åbner op for et enkelt design i en høj kvalitet af  moderne  kradsetræer. Er du træt af store og tunge kradsetræer, så er H-Tree et af de sidste nye design fra ActiveCats kradsetræer i god Dansk kvalitet. Vi er super glade for at kunne give dig muligheden for at købe kvalitts kradsetræer i så høj en kvalitet og  ikke mindst i et brugervenlig design for både ejer og kat. ActiveCats er dansk produceret og udviklet i naturtræ Dansk producent der har 30 års erfaring Systemet kan udvides og udskiftes efter behov.

H-Tree Birman med Hængehylde fra ActiveCats måler Højde 93 cm:
  • Birketræs Bund: 60 x 66 cm
  • Hængehylde Ø50 cm
  • Søjler 2 x 40 cm Ø13 cm

Tekstiler du kan vælge

  •  Korthårs Plys :   Plys: Creme, Grå, Sort ( vaskbar 30 grader)
  •  Nanno:              Lys, Sort, Turkis, Navey Blue, Vinrød  ( Møbel stof smuds- og vandafvisende) vaskbar 30 grader
  • Læder:                Lys, Grå, Sort

ActiveCats

Activecats  har både innovative og moderne kradsetræ en moderne og trendy HAY stil. Her er der aftagelige betræk på alle hylder og huler via en smart lynlås. Samtidig er de er med inklusiv.Anti skrid og alle Gulv til Loft kradsetræer er inklusiv trykfordeler. ActiveCats er førende indenfor moderne kradsetræer og væghængt kradsetræer. Her har mulighed  for at vælge tekstiler til hylder og huler med. f.eks. plys (korthårs), Nanno og Imiteret læder. Nanno er perfekt til katterier og katte hold – på grund af  det er vand- og smudsafvisende. Du kan klikke og blive inspireret Her .

Vil du skræddersy dit eget katte univers:

Vi står som altid klar til at rådgive dig både inden, under og efter bestilling. Du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål. Hvis du er mere interesseret i at købe et helt nyt kradsetræ fra ActiveCats – så tag et kig her. God fornøjelse på siden! Har du brug for vejledning kan du kontakte os.  Vi bliver glade hvis du deler  dine indkøb med Team Jekas Her #jekashundogkat – vi vil blive glade for at se billeder eller en lille video af dit køb. Du kan også følge jekashundogkat på youtube Her.

Yderligere information

Vægt 6 kg
Søjlev2

, , ,

TekstilDB

Creme Plys, Grå Plys, Sort Plys, Lys Nanno, Sort Nanno, Turkis Nanno, Vinrød Nanno, Navey Blue Nanno, Lys Læder, Grå Læder, Sort Læder

DyrDB

FunktionDB

MærkevDB

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “H-Tree Birman m. Hængehylde”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0