Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

H -Tree Siberian kradsetræ

Fra: 1.899,95 DKK

H – Tree Siberian kradsetræ

Hule – Luksus fra ActiveCats 100 % Dansk Design og Dansk håndværk. Vi elsker der tænkes på miljøet og at det er bæredygtige og danske matreialer. Er du træt af store og tunge kradsetræer?

 

 

 

Ryd

Beskrivelse

ActiveCats H – Tree Siberian kradsetræ.

ActiveCats H-Tree Siberian kradsetræ Hule fra ActiveCat er en Hot nyhed i kradsetæer. Her åbnes der op for en  ny stil i moderne kradsetræer. Er du træt af store og tunge kradsetræer, så er H-Tree et af de sidste nye design fra ActiveCats  i god Dansk kvalitet. Alt er i natur træ og der betræk på hylder og huler er aftagelige via en lynlås, således du ikke skal skille kradsetræet af, for at kunne tage betrækket af. Dertil kommer en fantastisk slidbesparende  nyhed – der sidder en fin silikone kant hele vejen rundt om kanten i hulens indgang.

Du undgår der slides på denne kant og den kan tages af og sættes på igen, når betrækket skal af hulen for at kunne vaskes. Der findes korthårs plys, Nanno betræk der er vandafvisende og så er der kunstlæder. Vi har et stort udvalg i kradsetræer fra ActiveCats og finder du ikke lige det du måtte ønske. Så husk vi er din ekspert i at skræddersy dit kradsetræ til dit og dine kattes behov og ønsker.

H – Tree Siberian mål er højde 95 cm 

  • Birketræs Bund: 60 x 66 cm
  • Hængehylde Ø50 cm
  • Hule: Ø50 cm

Tekstiler du kan vælge

  •  Korthårs Plys :  Plys: Creme, Grå, Sort ( vaskbar 30 grader)
  •  Nanno:              Lys, Sort, Turkis, Navey Blue, Vinrød  ( Møbel stof smuds- og vandafvisende) vaskbar 30 grader
  •  Læder:              Lys, Grå, Sort

 

ActiveCats er Dansk hele vejen
100% Dansk Design, Dansk Håndværk og bæredygtige matreialer. Dansk producent der har 30 års erfaring – Systemet kan udvides og udskiftes efter behov.

 

H – Tree Siberian kradsetræ med Hule

Start med en H-Tree krads i HAY stil.  Har du brug for vejledning kan du kontakte os på tlf. eller Her.  Du kan dele dine indkøb med Team Jekas Her #jekashundogkat – vi vil blive glade for at se billeder eller en lille video af dit køb. Du kan også følge jekashundogkat på youtube Her.

Yderligere information

Vægt 14 kg
Søjlev2

,

TekstilDB

Creme Plys, Grå Plys, Sort Plys, Lys Nanno, Sort Nanno, Turkis Nanno, Vinrød Nanno, Navey Blue Nanno, Lys Læder, Grå Læder, Sort Læder

DyrDB

FunktionDB

MærkevDB

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “H -Tree Siberian kradsetræ”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0