Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Hængehylde Betræk | Løsdel

Fra: 282,45 DKK

Løs Betræk 

til Hængehylde fra ActiveCats – korhårs plys

Ryd

Beskrivelse

Hængehylde Betræk  Løsdel

Hængehylde Betræk Løsdel – ActiveCats løsdel, reservedel og tilbehør, når du skal skifte betræk på dit eksisterende kradsetræ. Det er intet mindre end fantastisk at kunne tage et betræk af kradsetræet. Her i ActiveCats system er det helt uden at skille kradsetræet af. Her kan hængehylde betræk let skiftes og det tager ingen tid, hvor imod det kradsetræ der skal skilles af, der er det staks en helt anden tidsrøver. Løsdele og reservedele samt tilbehør kan købes fra  ActiveCats . 

ActiveCats har den store fordel at alle betræk på hylder og huler, har aftagelige betræk via lynlås. Det gør at det er tids besparende at købe kvalitets kradsetræer og tilbehør fra ActiveCats. Det betaler sig på sigt i kvalitet og det betaler sig på det ikke røver din tid unødvendigt

OBS:Betræk passer til skeletter, der er Ø45cm eller Ø50cm fra ActiveCats.
Ønsker du en dyg hængehylde – kontakt os og vi kan vejlede dig i hvordan du får en dyb hængehylde.

Team jekas giver dig  gerne Inspiration

Team Jekas vil gerne vise dig hvor flot og unik et kradsetræ kan laves.  Smart med flere hylder i samme niveau.  Væghængt eller gulvmodel du bestemmer helt selv, hvad der passer til din bolig. Og ikke mindst et super cool væghængt katte univers. Vi er ekspert i at skræddersy væghængte klatrevægge og væghængte kradsetræer  til det behov der er for liggepladser og for udfordringer. Således din kat inspireres motorisk.

Vi står som altid klar til at rådgive dig både inden, under og efter bestilling. Du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål. Hvis du er mere interesseret i at købe et helt nyt kradsetræ fra ActiveCats – så tag et kig her. God fornøjelse på siden!

  • Løs betræk
  • Plys
  • Ø45 cm / Ø 50 cm

 

 

Yderligere information

Vægt 0.9 kg
Variantv2

, ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hængehylde Betræk | Løsdel”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0