Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Hængehylde med aftagelig betræk

Fra: 399,95 DKK

Aftagelig Betræk
Hængehylde med aftagelig betræk –  Løsdel og Reservdel når du skal udskifte, udbygge eller ombygge det kradsetræ du har.
Ryd

Beskrivelse

ActiveCats Hængehylde med aftagelig betræk – Komplet

Hængehylde med aftagelig betyræk til kradsetræer fra ActiveCats. Løsdele og reservedele når du har brug for det. Dansk og Bæredygtig, alle produkter er produceret i Danmark.

Løsdel og Reservdel når du skal udskifte en del eller når du skal udbygge eller ombygge det kradsetræ du har. Betræk er lavet i  Blød og lækker korthårs plys. Betræk er aftagelig uden at skille kradsetræet af

  • Hængehylde med Plys betræk
  • Beslag i Naturtræ
  • Betræk er aftagelig uden at skille kradsetræet af
  • Betræk er vaskbar
  • Betræk er lavet i  Blød og lækker korthårs plys
  • Skruer og gevind er ikke inkl.

OBS: Hængehylde Ø60 cm er kun til to søjle systemer.

Reservedel og løsdele fra ActiveCats.

Alle løsdele er originale løsdele og reservedele fra ActiveCats og er selvfølgelig lavet i naturtræ. Du vil her opleve den gode og luksuriøse kvalitet, som da du købte dit komplette kradsetræ. Team Jekas står som altid klar til rådgive dig både inden, under og efter bestilling.

Du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål. Hvis du er mere interesseret i at købe et helt nyt kradsetræ fra ActiveCats – så tag et kig her. God fornøjelse på siden.

Kvalitet og pris?

Som i alt andet hænger pris og kvalitet  sammen, så når du køber en god kvalitet koster den lidt mere end de billige varianter du kan købe på markedet. Det betaler sig på den lange bane at købe kvalitet. Du kan også vælge at købe en bund med plys fra Kattens NO.1 hvis det skal være med plys, du kan se den Her.

Team Jekas

Har du lyst til at følge Team Jekas kan du følge os Her  Vi bliver altid glade hvis du deler dine køb med os  @jekashundogkat

Yderligere information

Vægt 2 kg
Variantv2

,

FarveBD

, ,

VægtDB

FunktionDB

MærkevDB

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hængehylde med aftagelig betræk”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0