Tilbud!

Hængehylde 2 størrelser

119,95 DKK149,95 DKK

Liggeplads

Hængehylde en oplagt mulighed  – Ø40 cm eller Ø45 cm

 

 

Ryd

Hængehylde Ø40 cm  – Hængehylde til kradsetræer

Hængehylde Ø40 cm. Hængehylde til kradsetræer general – løsdel eller reservedel når du vil have en ny liggeplads på det kradsetræ du har. Hængehylden her  kan bruges til alle kradsetræer general. Når du vil have en ekstra liggeplads eller måske vil du forny den gamle liggeplads. Så er hængehylderne her en oplagt mulighed.Her er en hængehylde og liggeplads der passer til de fleste kradsetræer. Dog har du en søjle på ( Ø9 ) cm anbefaler vi ikke du sætter den på. Den findes i lækker blød plys i farverne Grå og Beige.. Hylden har et metal skelet og kan tage op til kat.

Hængehylde Ø40 cm til kradsetræer

  • Mål: Ø40cm / Ø45cm
  • Op til 4,5kg
  • Farve Grå / Beige
  • med plysbetræk
  • med metalramme
  • nem montering
  • Hængehylde til kradsetræ

Bemærk at det ikke er muligt at købe  og tilbehør til alle slags kradsetræer. Vi har erfaret, at mange kinesiske producenter, der udbyder lavpris kradsetræer, ikke sælger reservedele. Det synes vi selvfølgelig er en skam. Derfor rådgiver vi som oftest vores kunder i retningen mod brands som Kattens NO.1 eller ActiveCats, eftersom det, til disse brands, er muligt at købe tilbehør og reservedele. God fornøjelse på siden!

Team Jekas er her for dig

Har du brug for vejledning kan du kontakte os på tlf. eller Her.  Du kan dele dine indkøb med Team Jekas Her #jekashundogkat – vi vil blive glade for at se billeder eller en lille video af dit køb. Du kan også følge jekashundogkat på youtube Her.

Vægt 1 kg
Vælg en variant

Ø40cm, Ø50cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hængehylde 2 størrelser”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen