Tilbud!
Hængekøje til Hylder & Rumdeler
Hængekøje til Hylder & Rumdeler
Hængekøje til Hylder & Rumdeler

Hængekøje til Hylder & Rumdeler

132,95 DKK 99,95 DKK

Enkel og Smart

Hængekøje til katte. En super lækker og enkel hængehylde i Filt og med stropper af kunstlæder.  til Hylder & Rumdeler,

 

 

 

Hængekøje til Hylder & Rumdeler

Hængekøje til Hylder & Rumdeler så den liggeplads der er til katte,  ikke tager plads på gulvet. Det  giver en unik mulighed for dig der elsker stilren design i din bolig. Denne Hængekøje til Hylder & Rumdeler i filt  passer  perfekt ind i en rumdeler (  Ikeas rumdeler  og Hylder eller til Exedit Hylder ) .  Det er let at montere og afmontere den unikke hængehylde. Der med sine fine detaljer er giver et super flot look.

Vil du ikke have den fremme er den enkel at afmontere og rulle sammen. Den er i en flot og lækker filt med super fine læder stropper.  Her får din kat den bedste komfort i sin hængekøje og er den sat på en hylde i en rumdeler. Danner det  det en hyggehule samtidig.  Team Jekas anbefaler denne hængekøje eller hængehylde, når du har lidt med plads og når det skal være enkel og stilfuldt. I det moderne hjem.

Her undgår du plys og du får en hængekøje der bliver en del af dit interiør.  Vi ved hvor vigtig det er at tilbehør til kæledyrene passer med interiøret.

Hængekøje til Hylder & Rumdeler

  • Mål: 56 × 36 cm
  • Farve: antracit
  • filt / kunstlæder
  • egnet til f.eks. IKEA Kallax eller Expedit hylder
  • fastgørelse af krog og løkke for nem fastgørelse

Har du spørgsmål  – så er vi lige her.

Kontakt os Her og vi skræddersyer til dit ønske  – Har du lyst kan du følge Team Jekas på Instagram Her. Du kan også dele dine indkøb med Team Jekas enten i billeder eller små videoer #Jekashundogkat. Har du spørgsmål til Team Jekas kan du ringe, sende en sms eller kontakte os Her og vi vender tilbage.

Vægt 1 kg
Slags

m/ oval indgang, m/rund indgang

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hængekøje til Hylder & Rumdeler”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen