Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Happy Bite Beef Intestines Hundesnack

Fra: 39,95 DKK

Happy Bites Beef Intestines 

100% Tørrede oksetarme en Fredags slik og en rigtig lækker bidsken for alle hunde, når de belønnes eller forkæles.

 

 

.

Ryd

Beskrivelse

Happy Bite Beef Intestines

Happy Bite Beef Intestines er tørret oksetarme. En lækker og smagfuld Hundesnack, når din hund skal forkæles eller belønnes. Sjov tyggetid er god tyggetid og vores pels børn elsker at få dem som belønning og Fredags slik. Posen indeholder 120 g smagfuld hundesnack og de måler 35 cm

Happy Bite Beef Intestines er lækker og smagfuld hundesnack til alle hvalpe og voksne hunde.  100% Natur Tørret med en frisk og lækker smag af okse. Vores hunde elsker dem de får Fredags slik når resten af familien får. Det er et godt alternativ til hunde med sarte maver.  Her er en 100% naturlig godbid til din hund. Du kan se hele vores udvalg ved at følge linket Her. 

Vi går op i at produkterne er Lavet og produceret i Europa og at det er Kvalitets testet.  Her får du 100 % Frisk kød. Vi gør opmærksom på at når først posen er åbnet er der begrænset holdbarhed. Og at produktet ikke er velegnet til menneske føde.  Posen skal opbevares Køligt og tørt. Og det anbefales der bør,  være frisk vand tilgængelig din hund.

Analytiske Bestandele

  • Der er 2 Lammeunderben i posen
  • Supplerende foder til hunde.
  • Rå Protein 60,00%
  • Råolie & Fedt 19%
  • Vand 7,50%

 

Team Jekas

Har du brug for vejledning kan du kontakte os på tlf. eller Her.  Du kan dele dine indkøb med Team Jekas Her #jekashundogkat – vi vil blive glade for at se billeder eller en lille video af dit køb. Du kan også følge jekashundogkat på youtube.

Yderligere information

Vægt 0.1 kg
DyrDB

FunktionDB

MærkevDB

AntalDB

,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Happy Bite Beef Intestines Hundesnack”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0