Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Happy Bite Lammeskind

Fra: 39,95 DKK

Happy Bite

Tørret Lammeskind 100 g  lækker og smagsfuld Hundesnack.  Tørret lammeskind  er en god hunde snack og tyggevenlig hundesnack, med lang tyggetid.  Vores familie hunde bruger lang tid på at tygge dem.

 

Ryd

Beskrivelse

Happy Bite Tørret Lammeskind 100g

Happy Bite Tørret Lammeskind 100g  lækker og smagsfuld Hundesnack.  Tørrede lammeskind  er en god hunde snack, vores hvalpe og hunde skal bruge lang tid på at spise. God tyggetid er lang tyggetid og det giver kvalitets tyggetid. Tørret lammeskind. Snacks til voksne hunde. Sørg for, at der altid er frisk vand til din hund. Opbevares køligt og tørt. Begrænset holdbarhed efter åbning. Ikke velegnet til menneskeføde.

De er velegnet til mellem og store hunde.
100% naturlig godbid til din hund
Happy Bite
Produceret i Europa
Frisk Køb

Vi går op i at produkterne er Lavet og produceret i Europa og at det er Kvalitets testet.  Her får du 100 % Frisk kød. Vi gør opmærksom på at når først posen er åbnet er der begrænset holdbarhed. Og at produktet ikke er velegnet til menneske føde.  Posen skal opbevares Køligt og tørt. Og det anbefales der bør,  være frisk vand tilgængelig din hund.

Analytiske Bestandele

Posen indeholder 200 g
Supplerende foder til hunde.
Råprotein 8,50%
Råolier og -fedt 5,30%
Vand 6,80% 8,50%

Jekashundogkat.dk går op i at produkterne er Lavet og produceret i Europa og at det er Kvalitets testet.  Her får du 100 % Frisk kød. Vi gør opmærksom på at når først posen er åbnet er der begrænset holdbarhed. Og at produktet ikke er velegnet til menneske føde.  Posen skal opbevares Køligt og tørt. Og det anbefales der bør,  være frisk vand tilgængelig din hund.

Team Jekas

Har du brug for vejledning kan du kontakte os på tlf. eller Her.  Du kan dele dine indkøb med Team Jekas Her #jekashundogkat . vi vil blive glade for at se billeder eller en lille video af dit køb. Du kan også følge jekashundogkat på youtube.

Yderligere information

Vægt 0.2 kg
Antal

Oksepandelapper 3 poser, Oksepandelpper 1 pose

Antalv2

,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Happy Bite Lammeskind”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0