Tilbud!
Happy-House-Luxury-Hundetaske---Bæretaske-transporttaskeHappy-House-Luxury-Hundetaske---Bæretaske-transporttaskeHappy-House-Luxury-Hundetaske---Bæretaske-transporttaske
Happy-House-Luxury-Hundetaske---Bæretaske-transporttaske
Happy-House-Luxury-Hundetaske---Bæretaske-transporttaske
Happy-House-Luxury-Hundetaske---Bæretaske-transporttaske
Happy-House-Luxury-Hundetaske---Bæretaske-transporttaske

Happy House Luxury Hundetaske

1.899,00 DKK 1.595,00 DKK

Ren Luksus – Til små hunde op til 6 kg

Funktionel, smart, stilfuld og sammenklappelig transporttaske i en flot sort farve. Lavet i et smart og trendy look med finde detalje og en facon der er perfekt til at støtte ved talje og arm når du bærer dit kæledyr.

 

 

Happy House Luxury Transporttaske – Bæretaske – Hundetaske

Happy House Luxury Transporttaske – Bæretaske og Hundetaske . Er du til luksus og super lækre matreialer i din Transporttaske. Så har Happy house dt du leder efter i lækkert Design, stil og lække kvalitet. her får alt smalet i en luksus model og det er en oplagt mulighed, til små .

Hvis du er til Glamour i din transporttaske. Vil denne taske være et af markedets bedste tilbud, hvor alt bare er i unik design og top kvalitet.  Denne hundetaske oser af  lækker stil og  kvalitet ned til mindste detalje.
Det er en bæretaske du kan få glæde af i  rigtig mange år. Der for kælet for enhver syning og alt er unikt ned til mindste detalje. Tasken er ikke bare blød, den er ultra blød og super lækker at røre ved og med optimal komfort for de små hunde.  En bæretaske der er blød, komfortabel og praktisk.

Bæretaske i vild luksus en smart lille bæretaske til pelsbørn. Happy House hundetaske er en rejsetaske  i et fint og gennemført  design! Denne transporttaske er funktionel, let, robust og let at bruge. Den er er designet til daglig brug, dyrlægebesøg og bil.

En Bæretaske med  net for god cirkulation og den forstærkede og polstret bæresele, gør den behagelig at bære  – selv med vægt i. Happy House  Rejsetaske er en transporttaske der adskiller sig fra andre på markedet ved den gode pasform, der passer perfekt til rundingen ved talje og arm, det gør din arm hænger naturligt selv når du bære din pels ven i den. Du kan se vores udvalg Her.

Happy House Luxury Transporttaske – Bæretaske – Hundetaske

 • Størrelse: 55 x 30 x 20 cm
 • Til små hunderacer  og katte op til 6 kg
 • Justerbare skulderrem med forstærkning
 • Komplet med intern sikkerheds rem
 • Materiale: PU læder
 • Inderside: Tæt Blødt plys
 • Blødt
 • Farve:  Sort, Grå, Blå
 • Letvægt
 • Kan laves til en seng
 • Quick zip samling

 

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os Her.  Vidste du at du kan dele dine indkøb med os på @jekashundogkat og du kan følge jekas.dk på Instagram lige Her. 

Vægt 1 kg
Farve

Konge Blå

Mærke

Happy House

Længde

55 cm

Højde

20 cm

Dyr

Hund

Funktion

Transport

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Happy House Luxury Hundetaske”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen