Tilbud!
Happy-House-Luxury-Hundetaske---Bæretaske-transporttaskeHappy-House-Luxury-Hundetaske---Bæretaske-transporttaskeHappy-House-Luxury-Hundetaske---Bæretaske-transporttaskeHappy-House-Luxury-Hundetaske---Bæretaske-transporttaske
Happy-House-Luxury-Hundetaske---Bæretaske-transporttaske
Happy-House-Luxury-Hundetaske---Bæretaske-transporttaske
Happy-House-Luxury-Hundetaske---Bæretaske-transporttaske
Happy-House-Luxury-Hundetaske---Bæretaske-transporttaske
Happy-House-Luxury-Hundetaske---Bæretaske-transporttaske

Happy House Luxury Hundetaske

1.899,00 DKK 1.599,00 DKK

Ren Luksus – Til små hunde

Funktionel, smart, stilfuld og sammenklappelig transporttaske i en flot sort farve. Lavet i et smart og trendy look med finde detalje og en facon der er perfekt til at støtte ved talje og arm når du bærer dit kæledyr.

 

 

 

Ryd

Happy House Luxury Hundetaske – Bæretaske

Happy House Luxury Hundetaske – Bæretaske. Er du til Transporttaske i lækkert Design, stil og lække kvalitet, er du kommet til en oplagt mulighed.

Hvis du er til den stil der er i sin helt egen liga. Så er denne transporttaske et af de bedste tilbud du finder, hvor alt bare er i top kvalitet.
Denne hundetaske oser af lækker stil og  kvalitet ned til mindste detalje.

Det er en bæretaske du kan få glæde af i rigtig mange år. Der for kælet for enhver syning og alt er unikt ned til mindste detalje.
Tasken er ikke bare blød, den er ultrablød og superlækker at røre ved og med optimal komfort for de små hunde.  En bæretaske der er blød, komfortabel og praktisk.

Bæretaske Happy House Luxury Hundetaske er en smart lille transporttaske og bæretaske til pelsbørn. Hundetransport i en smart rejsetaske her i et fint og gennemført design!
Denne transporttaske er funktionel, let, robust og let at bruge. Den er er designet til daglig brug, dyrlægebesøg og bil.

En Bæretaske med i ren luksus til små hunde med forstærket og polstret bæresele, gør den behagelig at bære – selv med vægt i.  Happy House Rejsetaske er en transporttaske der adskiller sig fra andre på markedet ved den gode pasform, der passer perfekt til rundingen ved talje og arm, det gør din arm hænger naturligt selv når du bærer din pels ven i den.

Happy House Luxury Hundetaske

 • Størrelse: 55 x 30 x 20 cm
 • Til små hunderacer  og katte op til 6 kg
 • Justerbare skulderrem med forstærkning
 • Komplet med intern sikkerheds rem
 • Materiale: PU læder
 • Inderside: Tæt Blødt plys
 • Blødt
 • Farve:  Sort, Grå, Konge Blå
 • Letvægt
 • Kan laves til en seng
 • Quick zip samling

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os Her.  Vidste du at du kan dele dine indkøb med os på @jekashundogkat og du kan følge jekas.dk på Instagram lige Her. 

Vægt 1 kg
Farve

Blå, Creme, Grå

Mærke

Happy House

Længde

55 cm

Højde

20 cm

Dyr

Hund

Funktion

Transport

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Happy House Luxury Hundetaske”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen