Tilbud!
Happy-House-Luxury-Hundetaske---Bæretaske-transporttaskeHappy-House-Luxury-Hundetaske---Bæretaske-transporttaske
Happy-House-Luxury-Hundetaske---Bæretaske-transporttaske2
Happy-House-Luxury-Hundetaske---Bæretaske-transporttaske
Happy-House-Luxury-Hundetaske---Bæretaske-transporttaske

Happy House Luxury Transporttaske

1.899,00 DKK 1.595,00 DKK

Ren Luksus – Taske og Seng

Funktionel, smart, stilfuld og sammenklappelig transporttaske i en flot sort farve. Lavet i et smart og trendy look med finde detalje og en facon der er perfekt til at støtte ved talje og arm når du bærer dit kæledyr.

 

 

Happy House Luxury Transporttaske – Bæretaske – Hundetaske

Happy House Luxury Transporttaske – Bæretaske og Hundetaske. Er du til Transporttaske i lækkert Design, stil og lække kvalitet, er du kommet til en oplagt mulighed.

Hvis du er til der Hollywood transporttaske i luksus så er denne taske et af de bedste tilbud du finder, hvor alt bare er i topkvalitet.  Denne hundetaske oser af lækker stil og kvalitet ned til mindste detalje.
Det er en bæretaske du kan få glæde af i rigtig mange år. Der for kælet for enhver syning og alt er unikt ned til mindste detalje. Tasken er ikke bare blød, den er ultrablød og superlækker at røre ved og med optimal komfort for de små hunde.  En bæretaske der er blød, komfortabel og praktisk.

Bæretaske og Hundetaske fra Happy house en smart lille transporttaske og bæretaske til pelsbørn op til 6 kg. Hundetransport er en rejsetaske i et fint og gennemført design! Denne transporttaske er funktionel, let, robust og let at bruge. Den er er designet til daglig brug, dyrlægebesøg og bil.

En Bæretaske med komfort og god cirkulation og den forstærkede og polstret bæresele, gør den behagelig at bære – selv med vægt i. Happy House Rejsetaske er en transporttaske der adskiller sig fra andre på markedet ved den gode pasform, der passer perfekt til rundingen ved talje og arm, det gør din arm hænger naturligt selv når du bære din pels ven i den. Vil du gerne se hele vores udvalg i Bæretasker kan du følge med Her.

Happy House Luxury Transporttaske

 • Størrelse: 55 x 30 x 20 cm
 • Til små hunderacer  og katte op til 6 kg
 • Justerbare skulderrem med forstærkning
 • Komplet med intern sikkerheds rem
 • Materiale: PU læder
 • Inderside: Tæt Blødt plys
 • Blødt
 • Farve:  Sort, Grå, Blå
 • Letvægt
 • Kan laves til en seng
 • Quick zip samling

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os Her.  Vidste du at du kan dele dine indkøb med os på @jekashundogkat og du kan følge jekas.dk på Instagram lige Her. 

Vægt 1 kg
Farve

Creme

Mærke

Happy House

Længde

55 cm

Højde

20 cm

Dyr

Hund

Funktion

Transport

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Happy House Luxury Transporttaske”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen