Happy House Rattan hundekurv Luksus -håndflettet i kraftige runde rør, ingen skarpe kanter Jekashundogkat.dkHappy House Rattan hundekurv Luksus -håndflettet i kraftige runde rør, ingen skarpe kanter Jekashundogkat.dk

Happy House Rattan Hundekurv

599,00 DKK1.179,00 DKK

Happy House Classic

Firkantet kurv i en tidsløs og rektangulær hundeseng. med en super lækker pude i en flot gråbrun farve. Der matcher den hånd flettede og slidstærke rattan send.

Ryd

Happy House Rattan Hundekurv

Happy House Rattan Seng er en klassisk  firkantet kurv i en tidsløs og rektangulær hundeseng eller katteseng.  De er en super lækker pude i en flot gråbrun farve. Der matcher den håndfelttete og slidstærke rattan send. Der med håndflettede og de fineste rør.  er helt fri for skarpe  kanter. LUKSUS seng er her i den lækre rattan hundeseng og katteseng i et unikt design.

Happy Hose Rattan Hundekurv er dobbelt fletter, og med ekstra komfort med den lave indgang. Der medfølger  en blød pude i bunden, puden er gråbrun. Rattan er noget af det mest populære inden for Happy-House og med god grund – her får du en kvalitet som er sjælden set, det er det  virkelig kvalitet og der er kælet for detaljerne. Det er 100% håndflette rattan med runde rør og uden skarpe kanter.

Størrelser på Hundekurv I Rattan

  • Mål:   60 x 40 x 18cm
  • Mål:   70 x 50 x 20cm
  • Mål:   80 x 60 x 22cm
  • Mål:   90 x 70 x 24cm
  • Mål: 100 x 80 x 26cm

Rattan Hundeseng & Katteseng

Hundeseng og katteseng det er toppen af poppen og noget af det mest populære inden for Happy-House og med god grund. Her får du en kvalitet som er sjælden set, det er i højeste kvalitet. Betrækket kan vaskes ved 30 grader. En hundeseng, der holder fantastisk når den bruges af en brugs hund.  Tidløs oval seng med en blød og  lækker pude i flot gråbrun farve. Rattan er noget af det mest populære inden for Happy-House og med god grund – her får du en kvalitet som er sjælden set, det er det lækreste af det lækre
Elsker du også Team Jekas? 
Så følg med i vores Jekas univers som du finder på ? Facebook ?
Du kan også følge os på ? Instagram ? og dele dit køb med resten af Jekas familien ved at bruge #jekashundogkat 
Har du spørgsmål  kan du altid enten ringe til os eller du kan sende en mail til os og vi vender tilbage.
Vægt 4 kg
Størrelse

S, M, L, XL, XXL

Dyregruppe

Hund

Funktion

Hundeseng

Mærke

Happy House

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Happy House Rattan Hundekurv”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen