Tilbud!
Happy House Rattan Seng LuksusHappy House Rattan Seng Luksus

Happy House Rattan Seng

599,00 DKK1.099,00 DKK

Happy House Classic

Firkantet kurv i en tidsløs og rektangulær hundeseng. med en super lækker pude i en flot gråbrun farve. Der matcher den hånd flettede og slidstærke rattan send.

Ryd

Happy House Rattan Seng Luksus

Happy House Rattan Seng er en klassisk  firkantet kurv i en tidsløs og rektangulær hundeseng eller katteseng.  De er en super lækker pude i en flot gråbrun farve. Der matcher den håndfelttete og slidstærke rattan send. Der med håndflettede og de fineste rør.  er helt fri for skarpe  kanter. LUKSUS seng er her i den lækre rattan hundeseng og katteseng i et unikt design. Den er dobbelt fletter, og med ekstra komfort med den lave indgang. Der medfølger  en blød pude i bunden, puden er gråbrun. Rattan er noget af det mest populære inden for Happy-House og med god grund – her får du en kvalitet som er sjælden set, det er det  virkelig kvalitet og der er kælet for detaljerne. Det er 100% håndflette rattan med runde rør og uden skarpe kanter.

Størrelser på Hundesenge I Rattan

  • Mål:   60 x 40 x 18cm
  • Mål:   70 x 50 x 20cm
  • Mål:   80 x 60 x 22cm
  • Mål:   90 x 70 x 24cm
  • Mål: 100 x 80 x 26cm

Rattan Hundeseng & Katteseng

Hundeseng og katteseng, er det toppen af poppen og noget af det mest populære inden for Happy-House og med god grund. Her får du en kvalitet som er sjælden set, det er i højeste kvalitet. Betrækket kan vaskes ved 30 grader. En hundeseng, der holder fantastisk når den bruges af en brugs hund.  Tidløs oval seng med en blød og  lækker pude i flot gråbrun farve. Rattan er noget af det mest populære inden for Happy-House og med god grund – her får du en kvalitet som er sjælden set, det er det lækreste af det lækre
Elsker du også Team Jekas? 
Så følg med i vores Jekas univers som du finder på 👉 Facebook 👈
Du kan også følge os på 👉 Instagram 👈 og dele dit køb med resten af Jekas familien ved at bruge #jekashundogkat 
Har du spørgsmål er kan du altid enten ringe til os eller du kan sende en mail til os og vi vender tilbage.
Vægt 4 kg
Størrelse

S, M, L, XL, XXL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Happy House Rattan Seng”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen