Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

25%

Happy House Rattan Seng

Fra: 799,00 DKK Fra: 599,00 DKK

Happy House Classic

Firkantet kurv i en tidsløs og rektangulær hundeseng. med en super lækker pude i en flot gråbrun farve. Der matcher den hånd flettede og slidstærke rattan send.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ryd

Beskrivelse

Happy House Rattan Seng Luksus

Happy House Rattan Seng er en klassisk  firkantet kurv i en tidsløs og rektangulær hundeseng eller katteseng.  De er en super lækker pude i en flot gråbrun farve. Der matcher den håndfelttete og slidstærke rattan send. Der med håndflettede og de fineste rør.  er helt fri for skarpe  kanter.

LUKSUS seng er her i den lækre rattan hundeseng og katteseng i et unikt design. Den er dobbelt fletter, og med ekstra komfort med den lave indgang.

Der medfølger  en blød pude i bunden, puden er gråbrun. Rattan er noget af det mest populære inden for Happy-House og med god grund – her får du en kvalitet som er sjælden set, det er det  virkelig kvalitet og der er kælet for detaljerne. Det er 100% håndflette rattan med runde rør og uden skarpe kanter.

Størrelser på Hundesenge I Rattan

  • Mål:   60 x 40 x 18cm
  • Mål:   70 x 50 x 20cm
  • Mål:   80 x 60 x 22cm
  • Mål:   90 x 70 x 24cm
  • Mål: 100 x 80 x 26cm

Rattan Oval Hundeseng & Katteseng

Rattan Oval Hundeseng og katteseng, er det toppen af poppen og noget af det mest populære inden for Happy-House og med god grund. Her får du en kvalitet som er sjælden set, det er i højeste kvalitet. Betrækket kan vaskes ved 30 grader. En hundeseng, der holder fantastisk når den bruges af en brugs hund.  Tidløs oval seng med en blød og  lækker pude i flot gråbrun farve. Rattan er noget af det mest populære inden for Happy-House og med god grund – her får du en kvalitet som er sjælden set, det er det lækreste af det lækre

Tidsløs Hundeseng i håndflettet rattan

En tidsløs og holdbar seng er denne seng fra Happy House. Her er en holdbar og tidsløs seng i et materiale der kan modstå næsten alt. Den kan stå udendørs og den kan tåle vand fra have slangen når du skal rengøre den. Her er en hundeseng eller en katteseng der kan stå og være en del af din bolig og det interiør du holder af.
Jekas.dk sætter en ære i at finde nye og lækre designs, der kan være en del af interiøret til tidens bolig. Er du til det fede HAY stil, der er tidens trend i den moderne bolig.  Her har du en oplagt mulighed for at finde.  Lige præcis den Hundeseng eller Katteseng, du kan ønske dig. Vi har også Hunde og katte puder eller hunde og katte huler,  der matcher dine ønsker og din bolig. Vi har en kategori med de nyeste brand og i den Nordic stil. Der passer til tidens bolig, Hos jekas.dk kan vi godt lide at uanset om det er en hunde hule eller en hundeseng,  bliver den udvalgte til en del af interiøret Du kan se nogle udvalgte design i Nordic design Her 
Har du spørgsmål står Team Jekas klar på telefon eller på mail  Her  Du kan også finde Jekas Hund & Kat på Instagram og dele dine indkøb med os der #jekashundogkat – du finder vores Instagram side Her 

Yderligere information

Vægt 4 kg
StørrelseDB

S, M, L, XL, XXL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Happy House Rattan Seng”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0