Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

10%

Harvey Soft Donut Fluffy seng

Fra: 299,95 DKK Fra: 269,95 DKK

Harvey Soft Donut  Fluffy

En populær og super lækker Donut med Putteværdi til vores katte. Vi kommer ikke uden om at denne katteseng er et hit.

 

Ryd

Beskrivelse

Harvey Soft Donut Fluffy Putteværdi-  katteseng og kattekurv

Harvey Soft Donut Fluffy  Putteværdi  og katteseng  er en beroligende Donut katteseng i lang og blød fleece!  Team jekas kan varmt anbefale denne unikke og super lækre soft katteseng. Den Lækker og matcher perfekt det moderne hjem.  Det giver kant og sengen med den fine facon af en ” Harvey soft Donut  katteseng”  oser at stil, hygge og blød comfort i et unikt design. Vi kan varmt anbefale denne flotte katteseng.  Perfekt til dig der elsker kvalitet og design i en smuk helhed. Harvey soft Donut  og katteseng har aftagelig betræk via lynlås.  Betrækket kan vaskes ved 30 grader. En hundeseng og en katteseng der er ud over det sædvanlige.

Hvad er HarveySoft Donut Katteseng lavet af:

  • Polyester og fleece
  • Fyldet er ekspanderbart poluethylen fiberuld ( sammenlignes med fyldet i alm. sofapuder

De super lækre Donut senge hos os ligger som udgangs punkt ikke komprimeret, hvilket betyder sengene kan forventes fladtrykt, når du modtager den. Du skal derfor give den tid , da fyldet kan være lang tid om at folde sig ud. Du kan ryste den, pres den sammen for at opnå den perfekte pasform. Sengen er mere fluffy og derfor syner den på Ø50 cm større og mere fyldig, end en stor seng på 70-100 cm .  VI bliver glade hvis du vil dele dit indkøb med os ved at sende en mail med billeder/video af  ” Cushion Soft Donut Katteseng ” i brug. Fluffy  Plys Sengtil hunde og katte.  Skulle du  ikke set denne Katteseng endnu så kan du glæde dig. Hundesengen Fluffy er en katteseng som virkelig er mega blød fluffy og lækker. En seng til din hund med komfort og blødhed. Beroligend seng og ikke mindst en katteseng og kattekurv med høj beroligende effekt og ekstra høj putteværdi.

Mål på Donut hundeseng:

  • S:  Ø50 cm
  • M: Ø60 cm
  • vaskes på 30 grader

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os Her.  Vidste du at du kan dele dine indkøb med os på #jekashundogkat og du kan følge jekas.dk på Instagram lige Her. 

 

Yderligere information

Vægt 2 kg
StørrelseDB

50 cm, 60 cm

FarveBD

,

DyrDB

FunktionDB

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Harvey Soft Donut Fluffy seng”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0