Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

10%

Harvey Soft Donut Beroligende seng

Fra: 299,95 DKK Fra: 269,95 DKK

Fluffy Hundeseng Beroligende

Harvey Soft Donut  blød, beroligende komfort til hunde og katte  Absolut en unik og anderledes kvalitets seng til dig der vil forkæle din bedste ven. Tidens største HIT indenfor hundesenge til din bedste ven.

 

 

 

Ryd

Beskrivelse

Harvey Soft Donut

Cushion  Donut Hundeseng og Kattesen  er en beroligende Donut hundeseng i lang og blød fleece!  jekashundogkat.dk  kan varmt anbefale denne unikke og super lækre soft hundeseng. Sengen har aftagelig betræk og kan vaskes ved 30 grader skånevask. Den er grundig foret og den har en blød pude indvendig og bløde og fyldige kanter hele vejen rundt. Hvilket giver tryghed og beroliger nervøse og angste hunde. Lækker og matcher perfekt det moderne hjem.

Det giver kant og sengen med den fine facon af en ” Harvey soft Donut  katteseng og Hundeseng”  oser at stil, hygge og blød comfort i et unikt design. Vi kan varmt anbefale denne flotte hunde- og katteseng.  Perfekt til dig der elsker kvalitet og design i en smuk helhed. HArvey soft Donut Hunde- og katteseng har aftagelig betræk via lynlås.  Betrækket kan vaskes ved 30 grader. En hundeseng og en katteseng der er ud over det sædvanlige.

Hvad er Harvey Soft Donut Hundeseng lavet af:

  • Polyester og fleece
  • Aftagelig betræk
  • Blød og fyldig
  • Vaskbar 30 grader
  • Fyldet er ekspanderbart poluetfydlen fiberuld ( sammenlignes med fyldet i alm. sofapuder

De super lækre senge hos os ligger som udgangs punkt ikke komprimeret, hvilket betyder sengenekan forventes fladtrykt, når du modtager den. Du skal derfor give den tid , da fyldet kan være lang tid om at folde sig ud. Du kan ryste den, pres den sammen for at opnå den perfekte pasform. Sengen er mere fluffy og derfor syner den på Ø 50 cm større og mere fyldig, end en stor seng på 70-100 cm .  Team jekas bliver glade hvis du vil dele dit indkøb med os ved at sende en mail med billeder/video af  ” Harvey Soft Donut Hundeseng ” i brug.

Team Jekas

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os Her.  Vidste du at du kan dele dine indkøb med os på #jekashundogkat og du kan følge jekas.dk på Instagram lige Her. 

 

Yderligere information

Vægt 2 kg
StørrelseDB

50 cm, 60 cm

FarveBD

,

DyrDB

FunktionDB

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Harvey Soft Donut Beroligende seng”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0