Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Hing dome Bowl

Fra: 69,00 DKK

Hing Dome Bowl

Skålen hælder således hunde og katte  nemt og smidigt kan spise deres mad. Den fine facon gør det let at spise og drikke af skålen.

Ryd
Varenummer (SKU): 98946 Kategori: Tags: , , , ,

Beskrivelse

Hing Dome Bowl

Hing Dome Bowl er en smart og moderne skål, der passer godt ind i de fleste hjem. Skålen hælder så det er let for pels børn at få vand og foder fra de skålene.  Skålens underside er gummibelagt og står stabilt, metalskålen har e volume på 450 ml. Skålen er separat og tåler opvask. Her er en fin vand- og foderskål der matcher tidens trend til den moderne bolig.

  • 450 ml
  • 17 x 17 x 12 cm
  • Højde forkant: 8 cm
  • Skålens underside er gummibelagt
  • Den  står stabilt
  • Metalskålen har en volume på 450 ml
  • Skål  er separat og tåler opvaskemaskine

Foder- og Vandskåle

Foderskåle & vandskåle finder du massevis af af hos jekas.dk.  Vi har både de flotte, funktionelle og søde, der passer til lige præcis din hund. Og lige præcis til din boligstil! Vi ved, at det kan være vanskeligt at finde udstyr til sin hund, som fletter naturligt ind i bolig indretning. Men sådan er det ikke hos Jekas.dk!  Se blot udvalget i  Foderskåle & vandskåle hos jekas.dk har et stort udvalg i lige netop denne vare gruppe! Der er sågar en foderautomat med timer, der simpelthen fodrer din hund, når den skal! Det er da fantastisk!  Vi har nøje udvalgt et sortiment, der passer til bolig indretningen der er oppe i tidens trend.

Team Jekas

Kan træffes på en af vores telefoner eller du kan sende en mail Her.  Du kan dele dine indkøb med Team Jekas ved at #jekashundogkat på Instagram eller du kan gøre det på Facebook her.   Vi her for at hjælpe og vejlede dig hvis du har spørgsmål til varer eller bestilling.

Yderligere information

Vægt N/A
Variantv2

,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hing dome Bowl”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0