Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

16%

Hjørnekrads stor

354,00 DKK 299,00 DKK

Hjørnekrads

Når du vil skåne et hjørne eller en flade på en væg.  En perfekt løsning til dig der har en kat der vil bruge en væg eller et hjørne til at hvæsse klør i.

 

 

Beskrivelse

Kattens NO1  Hjørnekrads

Kattens NO1  Hjørnekrads, vægkrads – når du vil skåne et hjørne eller en flade på en væg.  En perfekt løsning til dig der har en kat der vil bruge en væg eller et hjørne til at hvæsse klør i. Her kan du afværge skader på din væg og dit interiør. Husk at sætte den i en højde så din kat kan stå oprejst, nå den hvæsser sine klør.  Hjørne krads er perfekt til hjørner det er forberedt og du kan købe den i to størrelser. Alt efter hvor stort et hjørne den skal dække. Du kan købe et hjørnekrads i natur sisal eller i sort sisal.

  • Kattens NO 1 Hjørnekrads
  • Hjørne krads til væg ophæng
  • Vælg  størrelse og farve under variant
  • XL  Bred 65 cm høj og Total bred 35 cm

Du kan følge vores nyheder og events her og på den måde få inspiration. Står du med et spørgsmål er vi her på tlf. eller du kan kontakte os Her og vi vender tilbage.

Har du sprøgsmål til Team Jekas?

Har du spørgsmål eller noget du er i tvivl om, kan du ringe, sende en en mail til Team Jekas  Her.  Du kan også følge vores nyheder, events og blive inspireret her. Team Jekas vil blive glad hvis du vil dele dine indkøb mes os og det kan du gøre ved at @ekashundogkat eller følge os på Facebook

Yderligere information

FarveBD

Variantv2

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hjørnekrads stor”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0