Tilbud!

Hjørnetoilet Nestor

249,95 DKK 225,95 DKK

Pladsbesparende

Hjørnetoilet Nestor – Stor og rummelig hjørnekattebakke med tophus er i en god kvalitet. Der er god plads til at komme ind og ud af dette kattetoilet.

 

Hjørnetoilet Nestor en rummelig Kattebakke med hus

Hjørnetoilet Nestor er en rummelig kattebakke med hus. Du kan finde den kattebakke og det kattetoilet du søger. Du finder et væld af forskellige farver og designs. Som vi alle kender, til det nyeste og mest moderne, der er oppe i tiden, når det gælder en kattebakke eller et kattetoilet. Hos jekashundogkat.dk  har vi et udvalg og vi har lige fra den helt billige kattebakke til den dyre kattebakke med hus eller  bakke uden hus. Vi tilpasser hele tiden vores sortiment efter tidens trend.

Når du vælger en bakke eller et toilet med hus, se på kattens størrelse og se på hvordan den vil være at bruge i din hverdag. Som udgangspunkt når du tager et valg. Valget af den helt rette kattebakke kan være vigtigt. Det skal ikke være besværligt at tømme bakken. Find lige dét toilet der passer dig!

Hjørnetoilet Nestor kattebakke
  • Mål: 58,5 x 45,5 x 40 cm
  • Farve: Grå/ Hvid

Team jekas anbefaler brug af følgende til kattebakker

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os Her.  Vidste du at du kan dele dine indkøb med os på @jekashundogkat og du kan følge jekas Hund & Kat på Instagram lige Her.

Vægt 1.8 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hjørnetoilet Nestor”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen