HømHømposer stor pakke

79,00 DKK

Stor pakke –  med 400 stk. i en super praktisk æske. Husk HømHømposerne når du skal på tur 🙂 Her får du ikke mindre ned 400 stk. i en smart og praktisk box. Hvor du lige kan hive dem op af en æske,når du skal på tur med dit pels barn. Let og ubesværet og altid lige ved hånden.

Hømhømposer stor pakke

Hømhømposer stor pakke 400 stk  –  eller hundeposer nogle kalde det også prutteposer er her med 400 stk. i en super fin og praktisk æske.

Hundeposerne er pakket enkelt vis og lige til at tage op af den praktiske æske. En Praktisk og stor pose hvor der er flapper på så du let kan binde en knude. Posen er i en god og holdbar kvalitet fra Dogmann. Hvad er en af de vigtigste ting, når du går tur med din hund ude i det offentlige rum? Hvorfor er det folk er så trætte af hundeluftere? Det er netop fordi det er så vigtigt at man som hunde lufter har en pruttepose med! Husk HømHømposerne når du skal på tur 🙂 Her får du ikke mindre ned 400sk. i en smart og praktisk box. Hvor du lige kan hive dem op af, som du tænker du skal bruge på turen.

Du kan også købe de fine Pick it Up skilte her!   Står du og mangler et  Her vogter jeg skilte, hvis du vil gøre opmærksom på du har hund.

Er du en af den der ofte måske dagligt er irriteret over hundeluftere, der ikke samler deres HømHøm´er op efter sig. Så se lige Michael inspirations video. 

Her kan du se en video om at HømHøm´er   Kan være til gené for andre mennesker når de er ude at gå i nær området. 

 

Vægt 0.25 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “HømHømposer stor pakke”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen