Tilbud!

Hop In Kattebakke Savic

249,00 DKK 199,00 DKK

Forhindre Grus og Gris på gulvet

Intet mindre end fantastisk, du  undgår grus på gulvet.  Det grus der hænger ved kattens poter, falder af på låget. Og her slipper du for at småbørn og hund har adgang til katte bakken.

 

 

 

Ryd

Hop In Kattebakke Savic

Hop In Kattebakke Savic er et rummelig Hop in kattetoilet, med stor åbning i låget. Her slipper du for din hund eller små børn , har adgang til en Hop in kattebakke savic . Et Kattetoilet der er velegnet til alle størrelser katte også de store racer. Hop In kattetoilet Savic  er et katte toilet,  hvor katte gruset ikke bliver sendt ud over det hele. Det falder ganske enkelt af, når katten lander på låget.  En Innovativ feature er den afdækning af låget med et net af små huller, der samtidig har det formål som en grus måtte.

Den skudsikker struktur i overfalden opfanger katte grus, som har klistret sig fast på kattens poter. Dermed bliver overskydende katte grus liggende på låget, når katten forlader toilettet. Takket være de fantastiske små huller i låget, falder kattegruset herefter ned i toilettet igen. Resultatet er hygiejnisk, rene og pæne omgivelser. De høje sider garanterer at al væske bliver indenbords, og holder desuden graveglade hunde og børn væk fra katte gruset. Klaplåget kan tages komplet af, hvilket gør det ekstra nemt at rengøre katte toilettet. Der er en krog til grus skovl, bemærk den følger ikke med, den kan købes her.

Information om Hop In Kattetoilet Savic

  • Længde :  58 cm
  • Bredde :38,5 cm
  • Højde:   39,5 cm
  • Indgang Længde 24 x 22 cm
  • Farver: Lysgrå/Hvid eller Creme/Hvid
  • Mærket er Savic

Mangler du en grus måtte kan den købes f.eks. HER 

 

Team jekas anbefaler følgende produkter:

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os Her.  Vidste du at du kan dele dine indkøb med os på @jekashundogkat og du kan følge jekas Hund & Kat på Instagram lige Her.

Vægt 2.5 kg
Farve

Beige, Grå

Mål

L :58 x B :38,5 x H:39,5 cm

Gram

2000g

Funktion

Kattetoilet med hus

Mærke

Savic

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hop In Kattebakke Savic”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen