HS sprenger specialkæde med snaplås

189,00 DKK

Blid for pelsen

Dette halsbånd har den ekstra bonus af metalfikseren, der gør det muligt at adskille kraven til at lægge på, snarere end at skulle glide over hovedet og ørerne. De længere koblinger hjælper med at sprede trykket af kraven i en række fladoverflader i stedet for ‘reb-lignende’ sammentrækning af en standard choke halsbånd.

 

Ryd

HS sprenger specialkæde med snaplås rustfrit stål

HS sprenger specialkæde med snaplås rustfrit stål. For nemt at skelne oprindelsen af 📍din kæde, er hver ring og drejning stemplet med producentens kvalitetsmærke “HS-Germany”. Dette halsbånd har den ekstra bonus af metalfikseren, der gør det muligt at adskille kraven til at lægge på. Snarere end at skulle glide over hovedet og ørerne.

De længere koblinger hjælper med at sprede trykket af kraven i en række fladoverflader i stedet for ‘reb-lignende’ sammentrækning af en standard choke halsbånd.

Snaplås sidder imellem 2 weningstykker således hundehalsbåndet samtidig,  har en trækfunktion Halsbåndet er den faktiske længde og lig længde eller halsbidde

Designet af disse kæder gør dem velegnede til brug inden for de forskellige områder, af hundetræning, hundevisning, hundesport, jagt og sikkerhedstjenester.

For enhver hundeejer vil en Sprenger-kæde imidlertid være, en værdifuld investering i deres hunds sikkerhed og velvære. Du kan se vores udvalg i kæder og kvæ ved at følge med på linker Her.

HS sprenger specialkæde med snaplås rustfrit stål

  • 3mm (rustfri stål)
  • 25mm lange led
  • Med Snap lås
  • Metalfikser
  • Længere koblinger

Kæde og Kvæl

Kvælerhalsbånd i en virkelig god kvalitet findes her. Vi udbyder forskellige slags. Men vi anbefaler altid kæder fra Sprenger, som er tysk kvalitet, når det er bedst! Kvælerhalsbånd bruges ofte i forbindelse med træning, men de kan også snildt bruges, når du bare gerne vil have kontrol over din hund.

Team Jekas

Har du spørgsmål kan du altid ringe til os eller du kan sende os en mail Her og vi vender tilbage. Som udgangs punkt besvare vi mails inden for 24 timer.

Vægt 0.5 kg
Højde

62 cm

Størrelse

62cm, 58cm, 54cm, 50cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “HS sprenger specialkæde med snaplås”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen