Tilbud!

Hundedækken Primus

179,95 DKK199,95 DKK

Vind- og Vandtæt 

Lækker Hundejakke pga. svejsede sømme og Teflon® overflade. Vindtæt med blødt fleecefoer og polstring og vandtæt. Brugervenlig og super lækker luksus

 

Ryd

Hundedækken Primus  Vand- og vindtæt – Hundejakke

Hundedækken Primus  Vand- og vindtæt Hundejakke – Et  helt igennem lækkert hundedækken med unikke detaljer.  Dækkenet er udstyret med 2 vandtætte lynlåse og der kan kombineres med halsbånd eller sele via en smart åbning. Vandtæt pga. de ekstra svejsede sømme og Teflon® overflade gør det behageligt og lækkert.

Et hundedækken der er  vindtæt og udstyret med super blødt fleecefoer og polstring. Med brystsmæk og reflekterende kantbånd, dr gør hunden synlig i den mørke tid. Her er et dækken med en rigtig god pasform pga. løbegang i nakken og ryggen. Her er der en ekstra høj krave, der skåner mod vind og vejr.  Bagbensstropper forstærket med  kantbånd. Med burrebånd.

  • Polyester.
  • Farve: grå

GO Fresh Arctic Parka Vinterdækken & Hundejakke

Go Freh Arctic Parka vinterdækken, vinterfrakke og vinterjakke til din hund, giver din hund mulighed for at den kan holde varmen i kulden med et lunt og lækkert hundedækken.  GO Fresh Articparka hundedækken  – beskytter mod regn, blæst og kulde og der på indersiden har, et dejligt blødt imiteret lammeskind. Let lukning med velcro under maven på hundn.  Et must have til  hunde i efteråret og vinter perioden!  Go Fresh Articparka er udstyret med en lukning under maven og ingen snærendestropper.

Go Fresh Arctic Parka vinterfrakke og har din hund fri bevægelighed og kan frit gå og løbe uden snærende bånd eller andet der kan genere den. Team jekas anbefaler dette vinterdækken, vinterfrakke og vinterjakke uanset hvad du vælger at kalde den. Du kan se Go Fresh Arctic Parka her.

Team Jekas

Har du sprøgsmål til os kan du enten ringe til os eller du kans ende en mail til os Her.Du kan følge os på Facebook her, Instagram her @jekashundogkat eller på You tube her. 

 

 

Vægt 0.9 kg
Vælg størrelse

Large 62cm, Large 55cm, Medium 50cm, Medium 45cm, Small 40cm, Small 36, XS 33cm, XS 30cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hundedækken Primus”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen