Tilbud!
Hundeseng-og-katteseng-kroneHundeseng-og-katteseng-krone

Hundeseng Krone Hay stil

382,45 DKK535,46 DKK

En sekskantet krone 

En unik og fed seng – når din pelsven skal forkæles – trend stil  til boligen

Ryd
Varenummer (SKU): KW kroneseng Kategorier: , , , Tag:

Hundeseng Krone Hay stil

Hundeseng Krone er virkelig lækker og matcher perfekt det moderne hjem. Puden er vendbar og begge sider er med flot gråt stof, her er det lige pludselig et møbel til hjemmet. Det giver kant og sengen med den fine facon af en ” kongekrone ”  oser at stil og design i moderne Hay stil til den stilbevidste ejer. Vi kan varmt anbefale denne flotte hunde- og katteseng.  Perfekt til dig der elsker kvalitet og design i en smuk helhed.
Den forsænkede indgang gør  det let mindre hunde med korte ben, at kunne komme op ind i sengen.

Her er en Hundeseng der  er designet som en kongekrone med sekskanter, hvor hveraf de seks sidestykker udgør , en lækker og super blød pude, og det samme gælder for bunden. Puden i bunden er tyk nok til at sengens leje hæves betragteligt fra gulvet,  Med en KW Krone Hundeseng er din hund garanteret en blød og varm lur og du er garanteret en kvalitets seng i Hay stil.

Hundeseng Krone Hay stil

En hundeseng i tidens fede Hay stil og met et unikt design i form af en fin kongekrone. Og med en fedt betræk i grå møbelstof – stof giver et flot look. Det går stof er aftagelig via lynlås og betrækket kan vaskes ved 30 grader. En hundesenge og en katteseng der er ud over det sædvanlige. Her er det kvalitet dig der elsker god kvalitet, det mærker du bare ved at røre ved sengen.

Hunde- og katteseng –  når din pelsven skal forkæles og sengen skal være unik og passe til boligens Hay stil . Design og matriale valg er super flot. Facon på sengen og  at du kan vende puden og designet giver den bare lige det mere kant, med det flotte grå stof  giver et unikt look. Et møbel i hjemmet og ikke bare en seng.  Du kan også se andre senge her 

Krone Hunde- og katteseng har aftagelig og vaskbar  betræk via lylås
Farver: Flot og lækker møbelstof.

Størrelser

  • Ø 58cm X 23cm
  • Ø 68cm X 23cm
  • Ø 78xm x 23cm
Vægt 3 kg
Størrelse

58x23cm, 68x23cm, 78x23cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hundeseng Krone Hay stil”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen