Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Hundetegn Fugl med Swarovski | M

214,00 DKK

….Hundetegn Fugl med Swarovski sten – Rustfrit stål der er Dybde garveret og Nikkelfri Hundetegn fra Red Dingo, inkl. gravering og ring til fastgørelse

 

Beskrivelse

Hundetegn der er dybde graveret og i poleret rustfrit stål med Swarowski Zirkonia. Der medfølger splitring til hundetegnet.

Hundetegn  Fugl med Swarovski sten  – Dybde garveret og Nikkelfri Hundetegn  fra Red Dingo, inkl. gravering og ring til fastgørelse

Hundetegn fugl med ægte swarovski sten er et smukt og klassisk hundetegn fra Red Dingo. Nikkelfri hundetegn i top kvalitet i rustfri stål og emalje inkl. indgravering og levering. Navneskiltet kan fås i 3 størrelser. Beskrivelse Hundetegnet er nikkelfrit. Ring medfølger til at fastgøre hundetegnet til halsbåndet eller selen. Kan også bruges som nøglering, vedhæng på armbånd eller i halskæden, så du også kan findes hvis du skulle blive væk. Livslang garanti på graveringen.

OBS: vd Bestilling Vælg størrelse og farve først. Bestil derefter dit hundetegn let og enkelt ved at skrive den tekst, du ønsker indgraveret, i ovenstående tekstfelter. Tekst felterne er nøje tilpasset det valgte hundetegns størrelse.

OBS: Husk på Hundelovens bestemmelser der siger, at alle hunde, fra de er 4 måneder, skal bære hundetegn med ejers navn og adresse. Der er ikke krav om tlf.nr. og postnr. Er der spørgsmål er du velkommen til at ringe eller skrive det i bemærkning når du kommer til betalings siden.

 

Yderligere information

Vægt 0.1 kg
Størrelse

, ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hundetegn Fugl med Swarovski | M”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0