Tilbud!

Hundetegn Glamour

139,00 DKK 99,00 DKK

Hundetegn Rund Glamour Stor med glitrende sten like a Diamant – køb nu når det skal være kvalitet og flot. Til en Prins eller en Prinsesse. Hundetegn  Hjerte med Diamant  –  fra egen Gravør, Inkl. Gravering og ring.  – Tegnet er messing belagt med 24 karats blad guld eller sterling sølv. Der graveres på bagsiden – Kort navn kan graveres på forsiden.

 

Ryd
Varenummer (SKU): Hundetegn Rund Glamour Stor Kategorier: , Tags: , , , ,

Hundetegn Rund Glamour Stor

Hundetegn Rund Glamour Stor med glitrende sten like a Diamant – køb nu når det skal være kvalitet og flot. Til en Prins eller en Prinsesse. Køb hos jekas.dk.  Hundetegn Rund Glamour er lavet i slidstærk  messing belagt med 24 karats ægte sterling sølv ellerbelagt med 24 karats bladguld.  Det giver en super flot finish og et look a la Glamour og luksus. Et tegn til den perfekte Prins eller Prinsesse.
Det er dybde graveret, høj kvalitet og det holder både farve og gravering.

Hundetegn fra  egen Gravør er dybde gravere og virkelig en en god kvalitet.  Hundetegnet med de glitrende sten er i den fede Glamour stil og er du til glimmer og glamour. Er dette tegn en åbenlys mulighed for at få både Glamour og pling – pling. Vi har også et tegn i hjerte med de smukke glitrende sten. Du kan se det i stor  her.  Og i lille str. Her 

Id mærkning:
Alle hunde over 8 uger, skal være id mærkede, enten tatoverede eller chippede, og registreret i Dansk Hunde register. Alle hunde over 4 måneder skal bære hundetegn med besidders navn og adresse. Bemærk  Hundeloven siger  at du bedes angive ejerens navn og adresse (side I). Dermed opfylder du de lovpligtige krav i henhold til hundeloven. Som tilvalg kan hundens/kattens navn samt telefonnummer angives på et tegn hvor der kan graveres på både forside og bagside.

 

  •  Tegnet sendes direkte til dig fra egen gravør
  •  Tegnet udført i rustfrit stål inkl. gravering
  • Tegnet er dybde garveret og en en god kvalitet
  •  Lækkert hundetegn udført i rustfrit stål
  •  Det sendes fragt frit- hvis ikke der er andet i ordre.
  •  Der følger ring med til fastgørelse af tegnet til halsbånd
  •  Leveringstiden er 3-5 hverdage
Vægt 0.25 kg
Vælg en variant

Glamour Guld, Glamour Sølv

Funktion

Hundetegn

Størrelse

S

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hundetegn Glamour”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen