Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Hundetegn Glimmer Guldsmed | L

139,00 DKK

..Hundetegn Glimmer Guldsmed – Hundetegn i høj kvalitet med GLITTER farvet emalje med kødben udført i rustfrit stål og belagt med emalje.

 

Beskrivelse

Hundetegnglimmer Guldsmed – i høj kvalitet med GLITTER farvet emalje med kødben udført i rustfrit stål og belagt med emalje. Tegnet leveres fragtfrit. Det er dybde graveret, høj kvalitet og det holder både farve og gravering.

Hundetegn Glitter Guldsmed – inkl. gravering og ring til fastgørelse – Dybde garveret og Nikkelfri Hundetegn fra Red Dingo

Hundetegn Hundehus er et klassisk hundetegn fra Red Dingo. Nikkelfri hundetegn i top kvalitet i rustfri stål og emalje inkl. indgravering og levering. Navneskiltet kan fås i 3 størrelser. Beskrivelse Hundetegnet er nikkelfrit. Ring medfølger til at fastgøre hundetegnet til halsbåndet eller selen. Kan også bruges som nøglering, vedhæng på armbånd eller i halskæden, så du også kan findes hvis du skulle blive væk. Livslang garanti på graveringen.

Ved Bestilling:
Vælg størrelse og farve først. Bestil derefter dit hundetegn let og enkelt ved at skrive den tekst, du ønsker indgraveret, i ovenstående tekstfelter. Tekst felterne er nøje tilpasset det valgte hundetegns størrelse. Vær

Vær opmærksom
Hundelovens bestemmelser der siger, at alle hunde, fra de er 4 måneder, skal bære hundetegn med ejers navn og adresse. Der er ikke krav om tlf.nr. og postnr. Er der spørgsmål er du velkommen til at ringe eller skrive det i bemærkning når du kommer til betalings siden.

Yderligere information

Vægt 0.1 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hundetegn Glimmer Guldsmed | L”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0