Hundetegn Glimmer Hjerte

139,00 DKK

Glimmer Hjerte

. Nikkelfri hundetegn i top kvalitet i rustfri stål og emalje inkl. indgravering og levering. Navneskiltet kan fås i 7 forskellige farver med glitter/glimmer og 3 størrelser.

Ryd

Hundetegn Glimmer Hjerte Red Dingo

Hundetegn med hjerte i stål på farvet glitter/glimmer emalje bund i fra Red Dingo. Nikkelfri hundetegn i top kvalitet i rustfri stål og emalje inkl. indgravering og levering.
Navneskiltet kan fås i 7 forskellige farver med glitter/glimmer og 3 størrelser.

Hundetegn Glimmer Hjerte er  i rustfrit stål med GLITTER farvet emalje med hjerte udført i rustfrit stål og belagt med emalje.  Det er dybde graveret, høj kvalitet og det holder både farve og gravering.

Hundetegn Glimmer  Hjerte er et flot  hundetegn fra Red Dingo. Nikkelfri hundetegn i top kvalitet i rustfri stål og emalje inkl. indgravering og levering. Navneskiltet kan fås i 3 størrelser. Beskrivelse Hundetegnet er nikkelfrit. Ring medfølger til at fastgøre hundetegnet til halsbåndet eller selen. Kan også bruges som nøglering, vedhæng på armbånd eller i halskæden, så du også kan findes hvis du skulle blive væk. Livslang garanti på graveringen. Bestilling Vælg størrelse og farve først. Bestil derefter dit hundetegn let og enkelt ved at skrive den tekst, du ønsker indgraveret, i ovenstående tekstfelter. Tekst felterne er nøje tilpasset det valgte hundetegns størrelse. Vær OBS på Hundelovens bestemmelser der siger, at alle hunde, fra de er 4 måneder, skal bære hundetegn med ejers navn og adresse. Der er ikke krav om tlf.nr. og postnr. Er der spørgsmål er du velkommen til at ringe eller skrive det i bemærkning når du kommer til betalings siden.

Vægt 0.1 kg
Farve

Guld, Hot Pink, Lilla, Mørkeblå, Rød, Sølv, Tyrkis

Størrelse

S, M, L

Mærke

Red Dingo

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hundetegn Glimmer Hjerte”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen