Hundetegn Hjerte

139,00 DKK

..Hundetegn Hjerte S

Hundetegnet er nikkelfrit. Livslang garanti på graveringen. Ring medfølger til at fastgøre hundetegnet til halsbåndet eller selen.

Et af de helt Klassisk hundetegn som  i rustfri stål eller messing. Nikkelfri hundetegn i top kvalitet inkl. indgravering og levering. Navneskiltet kan fås i 3 størrelser. Beskrivelse Hundetegnet er nikkelfrit. Livslang garanti på graveringen. Ring medfølger til at fastgøre hundetegnet til halsbåndet eller selen. Kan også bruges som nøglering, vedhæng på armbånd eller i halskæden, så du også kan findes hvis du skulle blive væk.

OBS: Ved Bestilling Vælg størrelse og farve først. Bestil derefter dit hundetegn let og enkelt ved at skrive den tekst, du ønsker indgraveret, i ovenstående tekstfelter. Tekstfelterne er nøje tilpasset det valgte hundetegns størrelse. Vær opmærksom på Hundelovens bestemmelser der siger, at alle hunde, fra de er 4 måneder, skal bære hundetegn med ejers navn og adresse. Der er ikke krav om tlf.nr. og postnr.

Ryd
Hundetegn Hjerte S

Du kan sikre din hund ved at give den et hunde tegn fra RED DINGO det er dybde graveret og lavet i kvalitets god kvalitet.

HUSK: Ifølge dansk hundelov, skal hunden fra den er 4 måneder have et hundetegn og det skal minimum indeholde: ejers navn og adresse. Der er ikke krav om tlf.nr. og postnr

* Hundetegnet sendes direkte til dig fra gravøren
* Hundetegn udført i rustfrit stål inkl. gravering
* Tegnet leveres fragtfri hvis ordren ikke indeholder andet
* Tegnet er dybde garveret og en en god kvalitet
* Lækkert hundetegn udført i rustfrit stål
* Det sendes fragt frit- hvis ikke der er andet i ordre.
* Der følger ring med til fastgørelse af tegnet til halsbånd
* Leveringstiden er 3-5 hverdage.

Vægt 0.1 kg
Vælg en variant

Messing, Stål

Vælg en variant

Messing, Stål

Størrelse

S, M, L

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hundetegn Hjerte”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen