Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Hundetegn Hjerte Swaroski | L

214,00 DKK

..Hundetegn Hjerte med Swaroski  – Hundetegn der er dybde graveret og i poleret rustfrit stål med bling pote. Hundetegnet graveres på bagsiden. Der medfølger splitring til hundetegnet.

 

Beskrivelse

Hundetegn Hjerte med Swarovski sten når det er Glamour ,   er dybde graveret og i poleret rustfrit stål med bling pote. Hundetegnet graveres på bagsiden. Der medfølger splitring til hundetegnet.

Hundetegn som et hjerte i stål med de smukke og ægte swarovski sten fra Red Dingo. Nikkelfri hundetegn i top kvalitet i rustfri stål og emalje inkl. indgravering og levering. Navneskiltet kan fås i 3 størrelser. Beskrivelse Hundetegnet er nikkelfrit. Ring medfølger til at fastgøre hundetegnet til halsbåndet eller selen. Kan også bruges som nøglering, vedhæng på armbånd eller i halskæden, så du også kan findes hvis du skulle blive væk. Livslang garanti på graveringen.

Ved Bestilling
Vælg størrelse og farve først. Bestil derefter dit hundetegn let og enkelt ved at skrive den tekst, du ønsker indgraveret, i ovenstående tekstfelter. Tekstfelterne er nøje tilpasset det valgte hundetegns størrelse. Vær opmærksom på Hundelovens bestemmelser der siger, at alle hunde, fra de er 4 måneder, skal bære hundetegn med ejers navn og adresse. Der er ikke krav om tlf.nr. og postnr.

Yderligere information

Vægt 0.1 kg
Størrelse

, ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hundetegn Hjerte Swaroski | L”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0