Hundetegn Hjerte Swaroski

214,00 DKK

..Hundetegn Hjerte Swaroski  – Hundetegn der er dybde graveret og i poleret rustfrit stål med Diamante og Glamour. Hundetegnet graveres på bagsiden. Der medfølger splitring til hundetegnet.

 

Ryd

Hundetegn Hjerte Swaroski  – Hundetegn der er dybde graveret og i poleret rustfrit stål med bling pote. Hundetegnet graveres på bagsiden. Der medfølger splitring til hundetegnet.

Hundetegn som et hjerte i stål med de smukke og ægte swarovski sten fra Red Dingo. Nikkelfri hundetegn i top kvalitet i rustfri stål og emalje inkl. indgravering og levering. Navneskiltet kan fås i 3 størrelser. Beskrivelse Hundetegnet er nikkelfrit. Ring medfølger til at fastgøre hundetegnet til halsbåndet eller selen. Kan også bruges som nøglering, vedhæng på armbånd eller i halskæden, så du også kan findes hvis du skulle blive væk. Livslang garanti på graveringen.

OBS: Bestilling Vælg størrelse og farve først. Bestil derefter dit hundetegn let og enkelt ved at skrive den tekst, du ønsker indgraveret, i ovenstående tekstfelter. Tekstfelterne er nøje tilpasset det valgte hundetegns størrelse. Vær opmærksom på Hundelovens bestemmelser der siger, at alle hunde, fra de er 4 måneder, skal bære hundetegn med ejers navn og adresse. Der er ikke krav om tlf.nr. og postnr.

* Hundetegnet sendes direkte til dig fra gravøren
* Hundetegn udført i kvalitets Plastic
* Tegnet holder farven
* Tegnet er dybde garveret
* Der følger ring med til fastgørelse af tegnet til halsbånd
* Leveringstiden er 3-5 hverdage
* Sendes med Post Danmark

Vægt 0.1 kg
Størrelse

S, M, L

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hundetegn Hjerte Swaroski”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen