Hundetegn Kødben Swarovski

214,00 DKK

Hundetegn Kødben Swarovski

Hundetegn der er dybde graveret og i poleret rustfrit stål med Glitre sten (pote). Der medfølger split ring til hundetegnet og inkl. gravering

 

Ryd
Varenummer (SKU): 08-BN-1 Kategorier: , , , Tags: , ,

Hundetegn Kødben Swarovski

Hundetegn Kødben Swarovski – Hundetegn der er dybde graveret og i poleret rustfrit stål med Glitre sten (pote). Der medfølger split ring til hundetegnet.

Husk på – Vær opmærksom på Hundelovens bestemmelser der siger, at alle hunde, fra de er 4 måneder, skal bære hundetegn med ejers navn og adresse. Der er ikke krav om tlf.nr. og postnr.

Hundetegn Diamante er med Swaroski sten –  kødben small i stål fra Red Dingo. Nikkelfri hundetegn i top kvalitet i rustfri stål og emalje inkl. indgravering og levering. Navneskiltet kan fås i 3 størrelser. Beskrivelse Hundetegnet er nikkelfrit. Ring medfølger til at fastgøre hundetegnet til halsbåndet eller selen. Kan også bruges som nøglering, vedhæng på armbånd eller i halskæden, så du også kan findes hvis du skulle blive væk. Livslang garanti på graveringen.

ved bestilling: Vælg størrelse og farve først. Bestil derefter dit hundetegn let og enkelt ved at skrive den tekst, du ønsker indgraveret, i ovenstående tekstfelter. Tekstfelterne er nøje tilpasset det valgte hundetegns størrelse.

* Hundetegnet sendes direkte til dig fra gravøren
* Rustfrit stål
* Tegnet er dybde garveret
* Der følger ring med til fastgørelse af tegnet til halsbånd
* Leveringstiden er 3-5 hverdage
* Sendes med Post Danmark

Vægt 0.1 kg
Størrelse

S, M, L

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hundetegn Kødben Swarovski”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen