Hundetegn Kødben L | GRATIS FRAGT PÅ HUNDETEGN | Bestil nemt her
Red Dingo kødben i messing eller stål jekashundogkat.dkRed Dingo kødben i messing eller stål jekashundogkat.dk

Hundetegn Kødben

139,00 DKK

Hundetegn Kødben

Hundetegn Kødben – Hundetegnet er nikkelfrit. Livslang garanti på graveringen. Ring medfølger til at fastgøre hundetegnet til halsbåndet eller selen. Kan også bruges som nøglering, vedhæng på armbånd eller i halskæden, så du også kan findes hvis du skulle blive væk.

Ryd

Hundetegn Kødben

Hundetegn Kødben  er Dybde garveret og Nikkelfri Hundetegn FRA RED DINGO. Et hundetegn kan graveres med flere oplysninger.

Hundetegnet er nikkelfrit. Livslang garanti på graveringen. Ring medfølger til at fastgøre hundetegnet til halsbåndet eller selen. Kan også bruges som nøglering, vedhæng på armbånd eller i halskæden, så du også kan findes hvis du skulle blive væk.

  • Messing / Stål
  • Dybdegraveret
  • Inkl. gravering og ring til fastgørelse

Klassisk hundetegn som kødben i rustfri stål eller messing. Nikkelfri hundetegn i top kvalitet inkl. indgravering og levering. Navneskiltet kan fås i 3 størrelser.

Beskrivelse Hundetegnet er nikkelfrit. Livslang garanti på graveringen. Ring medfølger til at fastgøre hundetegnet til halsbåndet eller selen. Kan også bruges som nøglering, vedhæng på armbånd eller i halskæden, så du også kan findes hvis du skulle blive væk.

Hundetegn Kødben

Bestilling Vælg størrelse og farve først. Bestil derefter dit hundetegn let og enkelt ved at skrive den tekst, du ønsker indgraveret, i ovenstående tekstfelter. Tekstfelterne er nøje tilpasset det valgte hundetegns størrelse.
Vær opmærksom på Hundelovens bestemmelser der siger, at alle hunde, fra de er 4 måneder, skal bære hundetegn med ejers navn og adresse. Der er ikke krav om tlf.nr. og postnr.

Elsker du også Team Jekas?
Så følg med i vores Jekas univers som du finder på ? Facebook ?
Du kan også følge os på ? Instagram ? og dele dit køb med resten af Jekas familien ved at bruge #jekashundogkat
Har du spørgsmål  kan du altid enten ringe til os eller du kan sende en mail til os og vi vender tilbage.

Vægt 0.05 kg
Dyregruppe

Hund

Materialetype

Messing, Stål

Størrelse

S, M, L

Mærke

Red Dingo

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hundetegn Kødben”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen