Hundetegn med Pote

139,00 DKK

..Hundetegn med Pote – udført i rustfrit stål og belagt med farven Hot Pink emalje. Det er dybdegraveret og i særdeles god kvalitet.

Ryd

Hundetegn med Pote  i rustfrit stål  og belagt med farvet emalje. Det er dybdegraveret og i særdeles god kvalitet. Graveringen er med garanti holdbar og emaljen holder.

Hundetegn  Ben  Pote i small. Nikkelfri hundetegn i top kvalitet i rustfri stål og emalje inkl. indgravering og ring til fastgørelse. Navneskiltet kan fås i 11 forskellige farver og 3 størrelser. Beskrivelse Hundetegnet er nikkelfrit. Ring medfølger til at fastgøre hundetegnet til halsbåndet eller selen. Kan også bruges som nøglering, vedhæng på armbånd eller i halskæden, så du også kan findes hvis du skulle blive væk. Livslang garanti på graveringen.

OBS: ved Bestilling Vælg størrelse og farve først. Bestil derefter dit hundetegn let og enkelt ved at skrive den tekst, du ønsker indgraveret, i ovenstående tekstfelter. Tekstfelterne er nøje tilpasset det valgte hundetegns størrelse. Vær opmærksom på Hundelovens bestemmelser der siger, at alle hunde, fra de er 4 måneder, skal bære hundetegn med ejers navn og adresse. Der er ikke krav om tlf.nr. og postnr.

Vægt 0.1 kg
Farve

Brun, Mørkeblå, Sort, Grøn, Lilla, Lyseblå, Rød, Orange, Gul, Lyserød, Pink

Farve

Brun, Grøn, Gul, Lilla, Lyseblå, Lyserød, Mørkeblå, Orange, Pink, Rød, Sort

Størrelse

S, M, L

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hundetegn med Pote”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen