Hundetegn Redshoe Glitter

139,00 DKK

..Hundetegn Redshoe Glitter  – Nikkelfri hundetegn i top kvalitet i rustfri stål og emalje inkl. indgravering og levering. Navneskiltet kan fås i  3 størrelser.

Ryd

Hundetegn i høj kvalitet med GLITTER farvet emalje med kødben udført i rustfrit stål og belagt med emalje. Nikkelfri hundetegn i top kvalitet i rustfri stål og emalje inkl. indgravering –  Navneskiltet kan fås i  3 størrelser.

Hundetegnet er nikkelfrit. Ring medfølger til at fastgøre hundetegnet til halsbåndet eller selen. Kan også bruges som nøglering, vedhæng på armbånd eller i halskæden, så du også kan findes hvis du skulle blive væk. Livslang garanti på graveringen.

BESTILLING:

Vælg størrelse og farve først. Bestil derefter dit hundetegn let og enkelt ved at skrive den tekst, du ønsker indgraveret, i ovenstående tekstfelter. Tekstfelterne er nøje tilpasset det valgte hundetegns størrelse.

LEVERINGSTID:

Ca. 4-5 hverdage.

Husk:
Vær opmærksom på Hundelovens bestemmelser der siger, at alle hunde, fra de er 4 måneder, skal bære hundetegn med ejers navn og adresse. Der er ikke krav om tlf.nr. og postnr.
Vægt 0.1 kg
Størrelse

S, M, L

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hundetegn Redshoe Glitter”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen