Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Hundetegn Rektangel | S

139,00 DKK

..Hundetegn Rektangel S

Det er dybde graveret og i poleret rustfrit stål eller  messing,  medfølger split ring til hundetegnet.

Ryd

Beskrivelse

Hundetegn Rektangel S

Hundetegn Rektangel S i rustfrit stål eller i messing – Det er dybdegraveret og i særdeles god kvalitet. Graveringen er med garanti holdbar og emaljen holder.

Hundetegn  Rektangel i small. Nikkelfri hundetegn i top kvalitet i rustfri stål og emalje inkl. indgravering og ring til fastgørelse. Navneskiltet kan fås i 11 forskellige farver og 3 størrelser. Beskrivelse Hundetegnet er nikkelfrit. Ring medfølger til at fastgøre hundetegnet til halsbåndet eller selen. Kan også bruges som nøglering, vedhæng på armbånd eller i halskæden, så du også kan findes hvis du skulle blive væk. Livslang garanti på graveringen.

OBS: ved Bestilling Vælg størrelse og farve først. Bestil derefter dit hundetegn let og enkelt ved at skrive den tekst, du ønsker indgraveret, i ovenstående tekstfelter. Tekstfelterne er nøje tilpasset det valgte hundetegns størrelse. Vær opmærksom på Hundelovens bestemmelser der siger, at alle hunde, fra de er 4 måneder, skal bære hundetegn med ejers navn og adresse. Der er ikke krav om tlf.nr. og postnr.

Yderligere information

Vægt 0.1 kg
Vaelg-en-variant

Messing, Stål

Variantv2

,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hundetegn Rektangel | S”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0