Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Hundetegn Rektangel Swaroski L

214,00 DKK

..Hundetegn Rektangel Swaroski L

Er et fantastisk tegn til dig, som ønsker et dybdegraveret tegn i bedste kvalitet og til en skarp pris. Dette tegn er blot et af de mange forskellige hundetegn og kattetegn, som du finder på vores side. Der er alverdens flotte motiver og farver; så du kan helt sikkert finde noget, der passer perfekt til din pelsven. Bemærk venligst at tegnet sendes FRAGTFRIT!

 

Beskrivelse

Hundetegn Rektangel Swaroski L

Hundetegn Rektangel Swaroski L udført i rustfrit stål og belagt med en slidstærk emalje. Det er dybdegraveret og i særdeles god kvalitet.

Hundetegn Rektangel Swaroski L er et fantastisk tegn til dig, som ønsker et dybdegraveret tegn i bedste kvalitet og til en skarp pris. Dette tegn er blot et af de mange forskellige hundetegn og kattetegn, som du finder på vores side. Der er alverdens flotte motiver og farver; så du kan helt sikkert finde noget, der passer perfekt til din pelsven. Bemærk venligst at tegnet sendes FRAGTFRIT!

Red Dingo premiummærke

Red Dingo er et premiummærke, når det kommer til hundetegn. Det er tilfældet fordi, at Red Dingo leverer en absolut fantastisk kvalitet HVER gang, som holder til alle de eventyr, som dig og dit kæledyr skal på. Faktisk udbydes der kvalitetsgaranti, hvilket betyder, at såfremt der faktisk forekommer uregelmæssigheder i forhold til kvaliteten, som kan linkes tilbage til en materiale- eller produktionsfejl, så får du et nyt uden beregning. Du skal iøvrigt huske på, at blot fordi andre hundetegn og kattetegn til forveksling kan ligne produkter fra Red Dingo; så er det ikke ensbetydende med, at kvaliteten er i top, som det er tilfældet her. Se gerne denne video, hvor indehaveren af premiummærket forklarer om produkterne.

Opsummering

Hvis du har spørgsmål, så kan du som altid kontakte os. Vi står altid klar til at være behjælpelige med vejledning om vores produkter.

Vær opmærksom på at hundetegn er lovpligtigt fra at hunden er fire måneder gammel. Kattetegn er ikke lovpligtigt, men vi anbefaler naturligvis alle, som har udekatte, at anskaffe sig et.

For at opsummere:

  • Topkvalitet blandt det bedste på markedet
  • Livstidsgaranti på hundetegn og kattetegn
  • Dybdegraveret så teksten er nem at læse
  • Gratis levering med Post Nord direkte fra gravøren i Schweiz
  • Kompetent og hurtig vejledning mod det perfekte produkt til dig og dit kæledyrs behov

Yderligere information

Vægt 0.1 kg
Størrelse

, ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hundetegn Rektangel Swaroski L”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0