Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Hundetegn Rektangel Swaroski | M

214,00 DKK

..Hundetegn Rektangulær Swarovski – Hundetegn der er dybde graveret og i poleret rustfrit stål med ægte Swarowski Sten (pote). Der medfølger split ring til hundetegnet.

 

Beskrivelse

Hundetegn  rektangel med Swarovski sten – medium i stål fra Red Dingo. Nikkelfri hundetegn i top kvalitet i rustfri stål og emalje inkl. indgravering og levering.

Hundetegn med Pote medium  Nikkelfri hundetegn i top kvalitet i rustfri stål og emalje inkl. indgravering og levering. Navneskiltet kan fås i  3 størrelser.

Hundetegnet er nikkelfrit. Ring medfølger til at fastgøre hundetegnet til halsbåndet eller selen. Kan også bruges som nøglering, vedhæng på armbånd eller i halskæden, så du også kan findes hvis du skulle blive væk. Livslang garanti på graveringen.

BESTILLING:

Vælg størrelse og farve først. Bestil derefter dit hundetegn let og enkelt ved at skrive den tekst, du ønsker indgraveret, i ovenstående tekstfelter. Tekstfelterne er nøje tilpasset det valgte hundetegns størrelse.

LEVERINGSTID:

Ca. 4-5 hverdage.

Husk:
Vær opmærksom på Hundelovens bestemmelser der siger, at alle hunde, fra de er 4 måneder, skal bære hundetegn med ejers navn og adresse. Der er ikke krav om tlf.nr. og postnr.

 

Yderligere information

Vægt 0.1 kg
Størrelse

, ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hundetegn Rektangel Swaroski | M”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0