Hundetegn Rektangel

139,00 DKK

..Hundetegn Rektangel S

Det er dybde graveret og i poleret rustfrit stål eller  messing,  medfølger split ring til hundetegnet.

Ryd
Hundetegn Rektangel S

Hundetegn Rektangel S i rustfrit stål eller i messing – Det er dybdegraveret og i særdeles god kvalitet. Graveringen er med garanti holdbar og emaljen holder.

Hundetegn  Rektangel i small. Nikkelfri hundetegn i top kvalitet i rustfri stål og emalje inkl. indgravering og ring til fastgørelse. Navneskiltet kan fås i 11 forskellige farver og 3 størrelser. Beskrivelse Hundetegnet er nikkelfrit. Ring medfølger til at fastgøre hundetegnet til halsbåndet eller selen. Kan også bruges som nøglering, vedhæng på armbånd eller i halskæden, så du også kan findes hvis du skulle blive væk. Livslang garanti på graveringen.

OBS: ved Bestilling Vælg størrelse og farve først. Bestil derefter dit hundetegn let og enkelt ved at skrive den tekst, du ønsker indgraveret, i ovenstående tekstfelter. Tekstfelterne er nøje tilpasset det valgte hundetegns størrelse. Vær opmærksom på Hundelovens bestemmelser der siger, at alle hunde, fra de er 4 måneder, skal bære hundetegn med ejers navn og adresse. Der er ikke krav om tlf.nr. og postnr.

Vægt 0.1 kg
Vælg en variant

Messing, Stål

Vælg en variant

Messing, Stål

Størrelse

S, M, L

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hundetegn Rektangel”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen