Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Hundetegn Rektangulær | M

139,00 DKK

..Hundetegn Rektangulær M

Hundetegn der er dybde graveret og i poleret rustfrit stål og medfølger split ring til hundetegnet.

 

Ryd

Beskrivelse

Hundetegn Rektangulær M

Hundetegn der er dybde graveret og i poleret rustfrit stål med Glitre sten (pote). Der medfølger split ring til hundetegnet.

Husk på – Vær opmærksom på Hundelovens bestemmelser der siger, at alle hunde, fra de er 4 måneder, skal bære hundetegn med ejers navn og adresse. Der er ikke krav om tlf.nr. og postnr.

Klassisk hundetegn ektangulært i rustfri stål eller messing. Nikkelfri hundetegn i top kvalitet inkl. indgravering og levering. Navneskiltet kan fås i 3 størrelser. Beskrivelse Hundetegnet er nikkelfrit. Livslang garanti på graveringen. Ring medfølger til at fastgøre hundetegnet til halsbåndet eller selen. Kan også bruges som nøglering, vedhæng på armbånd eller i halskæden, så du også kan findes hvis du skulle blive væk. Bestilling Vælg størrelse og farve først.

Vær opmærksom

på Hundelovens bestemmelser der siger, at alle hunde, fra de er 4 måneder, skal bære hundetegn med ejers navn og adresse. Der er ikke krav om tlf.nr. og postnr.

Bestilling:

Vælg størrelse og farve først. Bestil derefter dit hundetegn let og enkelt ved at skrive den tekst, du ønsker indgraveret, i ovenstående tekstfelter. Tekstfelterne er nøje tilpasset det valgte hundetegns størrelse.

 

Yderligere information

Vægt 0.1 kg
Vaelg-en-variant

messing, Stål

Variantv2

,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hundetegn Rektangulær | M”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0